❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
This is what we called BFF?
Wednesday, December 19, 2012 | 0 comments



Okey. Tadi aku stalk blog Fy nak tengok dia update apa. Lepas dah stalk rasa macam menyesal pulak. Dahlah menyesal lepastuh sakit hati. Tengok apa nia update. Aku tak sangka selala ni dia benci dekat aku. Dia tak pernah terima aku sebagai BFF dia. Ya Allah dugaan apakah ini?

Selama ni dia cakap dia sayang aku, Dia nak aku jadi kawan dia sampai Syurga Jannah bagai tapi kenapa dia buat aku macma ni? Apa yang aku dha buat dekat dia? Fy, Kau cakap weyh apa slaah aku dekat kau? :'( Ya Allah... tolong aku :'(

Patutlah selama ni aku cerita problem aku dekat dia, dia macma nak taknak je dengar. Dia cakap dia tak boleh rasa apa kesedihan yang aku alami sebab diri dia bukan aku. Fie, Dah tertulis dalam al-Quran sahabat yang baik akan merasai kesedihan sahabatnya. Macam Abu Bakar As-Siddiq. Dia rasa apa yang Nabi rasa. Dia rasa derita nabi. Mana ada kawan yang takkan rasa kesedihan kawan tuh kalau dia ikhlas? So dari situ aku dha hagak kau kawna dengan aku mesti ada sebab lain kan? Kau tak ikhlas kan kawan dengan aku?

Oky seriously masa dulu kitaorg pernah gaduh besar lepas aku tahu siapa aku pada dia. Well aku kan tahu YM dia. Aku boleh hack fb dia bila-bila masa je. So satu harituh aku hack fb dia. Baca chat dia dengan someone. Masa tuh memang hati aku hancur luluh weyh. Tak sangka dia kawan dengan aku sebab berdendam. Dah lah malas nak ingat lagi -.-

Bial dah lama, Dia pujuk aku... and kitaorg kawan semula. Sejak tuh memang kepercayaan aku dekat dia lebih kurang tinggal 37% je. Tapi bila dah lama kawan, dah tengok diri dia macam betul-betul ikhlas kawna dengan aku, kepercayaan tuh naik kepada 100%. 


Okeylah Fy, Aku cakap. Sekarang kenapa kau nak tiru info aku? You won't have you own words? Kenapa mesti nak tiru ayat aku? Walaupun bukan 100% tapi please get you own life babe! Aku marah gila lepas baca blog kau yang kau update fuck aku bagai, benci aku itu ini or whateverlah. 


And one more thing, Aku gelarkan diri aku sebagai PUTERI TINGGI kenapa kau nak ikut jugak puteri tuh? Even kau tak guna puteri tapi kau guna QUEEN but its have a same meaning of it! Mula-mula memang tak skait hati tapi lepas stalk blog kau jadi dah aku. 

Fy aku memang tak sangka kau macma ni. Kau dha sia-siakan peluang kedua dah. Ya Allah. Satu problem aku tak settle lagi tambah lagi satu prob. Fy, Masa kita gaduh teruk dulu, serious aku tak makan, aku asyik fikir kau je. Orang sepatutnya gaduh dengan BF tak selera makan ke apa. Tapi aku tak. Sebab diri kau ni terlalu mementingkan kawan daripada pasangan. Kalau gaduh dengan BF aku rasa masa tuh memang aku paling selera makan. Tapi aku tak sanggup nak hadapi ni lagi sekali Fy :'(

Even kau tak syaang aku, Kau kena ingat aku sayang kau. Jasa baik kau dekat aku tuh, Biar semua Allah yang balas k. Kalaulah persahabatan kita sampai sini, Aku redha. Tapi kau kena ingat. Kau selalu ada dlaam hati aku. Takde sorang kawan pon boleh gantikan tempat kau dalam hati aku.

Fy, I  hope you read this.





1:02 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*