❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Romantiknya :'(
Tuesday, December 18, 2012 | 0 comments


Cuti sekolah ni memang aku tak tidur awal. Selalu tidur subuh. Lebih kurang 6.45am baru turn off computer, tab and note. HAHAH. Aku bukan buat paa pon. Tapi aku tengok cerita korea. Kakak aku suruh aku tengok cerita ni. Mula-mula rasa macam bosan. Tapi bila tengok pertengahan episode 1, Fuhh terus lalai. Bapak lah sweet. cerita ni Romantik, Kelakar, Sedih. You won't get bored when you watching this drama :3

Haaa korang tengok gambar atas ni. Baca serikata bawah tuh. Ya Allah sweetnya kalau ada lelaki macam ni buat dekat kita. Dahlah handsome. Sebenarnya dalam cerita ni lelaki tuh ada simpan perasaan dekat perempuan tuh. Tapi perempuan tuh macam tak perasan je. Dia tak sedar hati lelaki tu sebab nak dekat lelaki lain. Padahal lelaki yang perempuan tuh suka punyalah suka buat perempuan tuh menangis. Tapi lelaki yang ni sikit tak buat perempuan tuh nangis. Kalau aku jadi perempuan tuh, Aku terus abaikan lelaki yang aku suka tuh, Tapi pergi dekat lelaki ni.



Haha. Yang ni print screen scene yang sweet. Serasi kan diorang? Sebenanrnya aku pun ada simpan perasaan dekat lelaki tuh. Sebab lelaki tuh baik. Dia lindungi perempuan tuh. Dia jaga hati perempuan. Dia tak macam lelaki yang sorang tuh suka marah-marah perempuan ni. Tengok lelaki ni sangat faham dengan perasaan perempuan.

Mas aaku tengok scene yang ni rasa macam nak menangis je taw. Sebab sweet gila. Yelah aku mana pernah rasa saat-saat romantik macam ni. LOL xD Sebab masih sekolah. Benda-benda macam ni dah besar nanti berlambak kot -.-

Bila aku tengok cerita korea ni. Rasa macam lalai. Taknak stop sebab banyak scene yang romantik. Kalau korang tengok aku rasa korang pon macam nak nangis then senyum sorang-sorang. Don't worrylah. Cerita ni tak banyak scene yang cium-cium bagai tuh. aku dah tengok smapai episode 12 baru ade sekali dua kiss-kiss gitulah.

okeylah bye. Nak sambung tengok episode 13 pulak. So lepasni kalau aku jarang online facebook ke twitter ke atau update blog, maknanya aku tengah layan cerita ni. Maybe sampai episode akhir nanti baru aku mula update post baru. HAHAHA.

Layan Korean drama dulu, Chaw!

6:26 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*