❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Now Watching...
Friday, December 21, 2012 | 0 comments


Guys now I'm watching this korean drama. Okey pelakon dia sama macam You're beautiful. Tapi dia amik Go Mi Nam dengan Shin Woo je. Go Mi Nam sebagai Lee Gyu Won. Shin Woo pula sebagai Lee Shin. Diorang ni memang serasi. Diorang ni tak dapat berdua dalam cerita You're beautiful tapi dapat berdua dalam cerita kali ni! Cerita ni pon The Bestlah! Suka tengok diorang :)

Drama ni ada 15 episodes. Fuhh. Nasib 15 je boleh habiskan dengan cepat. Btw perempuan ni bukan setakat berlakon. Tapi dia pandai menyanyi. Ouhh yaaa Dia memang penyanyi. Sejak darjah 6 kot aku minat perempuan ni. Dulu adalah sekejap aku layan korea. Lepastuh dah tak. Rasa macam malas. Tapi bila dekat setahun tak layan korea ni, Banyak cerita baru tertinggal. So aku pergi mintak kakak aku cerita korea. Dia pon listkan semua.


Nama sebenar : Park Shin Hye


Nama Sebenar : Jung Yong Hwa (CN Blue)

Apa yang menarik aku dalam cerita ni, adalah Yong Hwa. Sebab aku kan ade simpan perasaan dekat dia sejak cerita You're beautiful tu. Tapi malngnya dia nak dekat Shin Hye :'( Shin Hye dah dapat dia duluu. Tuh yang buat aku patah hati gila gila gila gilaaaaaa sekarang ni.

Mana taknya. Shin Hye ni kan lawa. Comel kecil molek orangnyaa. Lagi-lagi bila dia buat muka cute. Patutlah Yong Hwa ni tergila-gila kan Shin Hye sampai aku pon diabaikan taw. ishh geram pulak aku dengan Shin Hye ni. Kalau aku jumpa kau aku tonyoh-tonyoh muka kau! HAHAHA

Okay bye. Nak sambung tengok episode 5. bye :)

2:01 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*