❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Ma Boy #Episode 3
Tuesday, December 25, 2012 | 0 comments


Hello. Okay semalam aku dah tengok cerita Heartstrings sampai episode akhir. And harini aku tengok pulak cerita Ma Boy. Cuba tengok gambar atas ni. Sweetkan? Humm.. Bestnya kalau jadi macam ni jugak :) Cerita ni pon cerita yang aku paling sukaaaaaaa lahhh. sukaaa gila-gilaaaa. Aku suka bukan ape. Sebal cerita ni takde scene yang kiss-kiss mulut bagai. Betul. Cerita ni takde lucah-lucah. Dia paling teruk cium dahi perempuan tuh je. 


Perempuan ni dia satu asrama dan satu bilik dengan lelaki tuh. Bukan apa yaa. Sebab lelaki tuh menyamar jadi perempuan. Bukan sebab lelaki tuh gatal ke apa. Biasanya aku tengok cerita korea, perempuan menyamar jadi lelaki. Ni lelaki  menyamar jadi perempuan. Serious mula-mula aku ingat dia ni perempuan tulin. Tapi lepas dia flashback, baru aku tahu dia menyamar. Patut tinggi semacam.


Bagi aku, scene episode 3 ni pon paling romantik. Ceritani cuma ada 3 apisode je. Aku tak tahu kenapa pendek sanagt. Tapi cerita ni memang terbaikkkk (Y) Aku suka gila dekat lelaki ni. Tengok tuu tinggi kan? Memang padan gila dengan perempuan tuh. Perempuan tuh lah orang pertama tahu dia lelaki sebab dia sebilik dengan lelaki tuh. And perempuan ni pon ada simpan perasaan dekat lelaki tuh. Aku pon sama jugak :)


Serious lelaki ni memang tinggi. Bila aku tengok cerita ni aku senyum sorang-sorang. Tak lama lepas tuh aku berangan dan perasan yang perempuan tuh aku, lelaki tuh pulak prince charming aku. Aku boleh berangan macam tuh sebab aku ni pendek :) LOL. Bestnyaa kalau perempuan tuh aku. Indahnyaaa duniaaa (Y)


Sweetkan? Lelaki tuh pon ada simpan perasaan dekat perempuan tuh. Diorang suka sama suka dalam senyap :)


Ni pulak scene masa birthday lelaki tuh. Perempuan tuh terlepas cakap yang dia sukakan lelaki tuh. Lepas terlepas cakap, perempuan tuh terus cover dengan ayat lain. Dah habis cover perempuan tuh nak jalan, lelaki tuh terus tarik perempuan tuh then peluk. OMG soo sweet. Seriously I'm smiling like an idiot while watching this KDrama! Masa lelaki tuh peluk perempuan tuh, Lelaki tuh ada cakap satu benda kat perempuan tuh. nak tahu apa? Haa baca serikata gambar dekat bawah.


Sebenarnya, Lelaki tuh jeleous bila perempuan tuh dengan lelaki lain. Ade lelaki tuh nama dia Taejun ajak perempuan tuh tengok musical. Bila lelaki tuh dapat tahu yang perempuan tuh nak keluar dengan lelaki tuh, Dia terus berubah. Dia marah-marah perempuan tuh. Tapi lepas perempuan tuh tersasul yang dia sukakan lelaki tuh, Lelai tuh terus berubah jadi lembut semula. Start tuh, Lelaki dengan perempuan tuh couple! Having a first date together and happilyyy forever :)

Thanks reading.









5:32 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*