❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Kim So Hyun
Monday, December 31, 2012 | 0 comments


  • Name: 김소현 / Kim So Hyun
  • Profession: Actress, Model
  • Birthdate: 4 June 1999
  • Korean age: 14 Years (2012)
  • Star sign: Gemini
  • Blood type: O
  • Height: 164cm
  • Weight: 45kg



Hello. Haa korang nampak tak budak atas ni? Nama dia Kim So Hyun. Umur dia baru 13 tahun (Malaysia) Tapi 14 dekat Korea. Aku ingatkan budak ni dah 16 tahun keatas. Tengok profile dia rupanya baru 13 Tahun? Ya Allah tekejut gila aku. Nampak matured gila. Apatah lagi tinggi dia. Cuba tengok tinggi dia 164 bapaklahh tinggi. Orang korea ni memang tinggi-tinggi belaka! Dahlah cantik, tinggi patut ramai jadi artis/model right?

Aku dapat budak ni dari cerita Ma Boy tuuh. Yang dia sebilik denagn lelaki tuu. ingat tak? Seriously aku cakap budak ni memang lawaaaaa gilaaaa. Naik jelous aku tengok muka dia!


So Hyun jadi artis sejak dia kecil lagi. Umur lebih kurang 5/6 Tahun. Muda right? Beruntung gila siapa jadi boyfriend diaaa.


Muka dia macam orang besar kan? Matured gila. Tuh aku ingat dia lebih tua dari aku. Tengok-tengok dia ni adik aku rupanya! Ishishishhh.


Ni lagi satu. See? Nampak ishh berapa kali nak ulang pon aku tak tahu. BTW perempuan ni memang aku suka. Semua cerita yang dia berlakon semua dah tengok. hewhewhew. miang noo aku ni!

kbye. Love Kim So Hyun





11:24 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*