❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Happy New Year
Tuesday, January 1, 2013 | 0 comments


Hello evelibadi. Harini 1 Januari. Dah masuk tahun baru 2013. 2013 PLEASE BE NICE TO ME! Yeahh tak sangka umur aku pon dah makin meningkat. dah tua. umur dah 15 tahun -,- Tambahan pula tahun ni aku PMR. OMG!!! Tapi yang tak sabarnya nak sekolah, dapat jumpa my beloved BFF Fy. Serious rinduu gila dekat dia. Kitaorang masuk kelas pertama (MAJU) so kena belajar betul-betul. Apatah lagi kelas pertama ni kelas harapan sekolah. We must study hard!

2013 ni aku nekad taknak buat hal dekat sekolah. Nak ubah jadi matang. Kita dah besar tapi takkanlah sampai bila-bila nak kebudak-budakkan. Allah takkan ubah sesuatu tanpa usaha dan doa. Jadi aku nak ubah perangai aku yang berupa kebudakkan ini.

2011 masa aku form 1, aku kena cuci toilet sekolah. HAHAHA. 2012 masa form 2 kena tulis "Saya tidak akan ponteng kelas lagi" sebanyak 1000 kali. Banyak kan? Nilah habuan budak tak ikut peraturan sekolah. Padannya muka aku!



And cakap pasal 2013 ni. Kakak aku cakap raya tahun ni beli kasut dekat ZALORA. Beli secara online tuh lerr. Serious kasut dia lawa-lawa. Harga aku tak kisah sangatlahh. Asalkan dia lawa and vouge! Tapi kekadang takut juga beli online. Takut tak muat kan? Argghh tak kisahlah asalkan lawa..


See? Kasut dia lawa kan? Ishhh rambang mata pula bila tengok. Aku tengok acessori dekat Zalora memang lawa-lawa. So raya ni nak cakap dekat ayah barang-barang nak beli dekat zalora jelah. Rambang mataa dohh kalau tengok.

Okay bye. New blogger design




1:43 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*