❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Forgive me #Singa
Wednesday, December 12, 2012 | 0 comments


Singa harini aku nak update pasal kau. HAHAHA. Mula-mula tuh aku memang marah dekat kau. Tapi lepas tengok video yang kau buat tuh sumpah aku gelak. HAHA. Kau memang pandai pujuk aku, Kau pandai amik hati aku. Tuh sebab aku suka and sayang persahabatan kita. Kau selalu mengalah dengan aku. Kau tak kisah pon dengan aku. Walaupun mulut aku ni puaka, tapi dalam hati aku, aku selalu cakap kau ni tak marah ke bila aku cakap lepas je. Kadang-kadang tuh memang terfikir jugak kan?

And masa dalam chat tuh aku marah kau sebab time tuh aku tengah angin dengan Shah. And aku busy sebab... nak tahu sebab apa? Kalau nak tahu kau kena chat dengan aku dekat fb. Ni privacy sikit sebelum semua tahu. Biar kau orang pertama tahu. jangan lupa chat dnegan aku.

And lagi satu, Aku angin bukan sebab tu je. Tapi sebab Tajvenjit jugak. Dia paksa-paksa aku keluar pergi The Store dengan dia. Aku dahlah baru bangun tidur. Hari tu terlepas bangun tidur pukul 4 petang. Maybe penat sangat. Nak tahu kenapa penat? Chat dengan aku ye dekat fb.  Biasanya aku bangun pukul 2petang. Ni aku baru je bangun tidur paksa aku keluar gi The Store dengan dia. Tah apa-apa.

Okeylah Fie. Aku pun nak minta maaf dekat kau sebab marah-marah kau dekat fb. Seriously time tuh aku memang penat gilaaaaa. Penat sebab tutt tuuutt tuuutt. Hehe :D And one more thing you should know. Blog yang aku update bahasa jepun tuh sumpah tak kutuk kau. Tapi aku cerita macam mana aku boleh kenal dengan Ayam pakwe Itik. Kenal kan? Okey aku harap kau faham situasi aku. aku mohon kau jangan cepat malatah. Jangan cepat terasa. And kau takkan terasa kalau kau tak buat apa-apa dekat aku.

Cuti sekolah ni memang aku nak snagat jumpa kau. Tapi ayah kau tak bagi kunci motor. And aku harap sanagt masa Cikgu Hadijah suruh datang sekolah tu, kau dapat datang. aku nak jumpa kau. Seriously aku rindu kau Singa!!! And pasal problem yang kau menangis tuh pon nanti aku cerita dekat kau. Aku tak janji sebab kau kena faham tu family problem. Aku harap kau faham situasi aku.

And Fiella, terima kasih sebab update pasal kau dekat blog kau. Hehe. Tak cakap thanks pon takpe. Aku dah biasa dengan orang macam tuh. Kita kawan kena selalu tolong. Kau susah aku tolong. Aku susah entah kau nak tolong ke tak aku pon taktaw. kbye. I LOVE YOU.

Just for Fierra and Fiella

1:50 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*