❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
#Episode 13
Wednesday, December 19, 2012 | 0 comments


Hello guys. Harini aku sambung tengok episode 13. HAHA k sumpah episode kali ni memang lawak gila. kumpulan A.N.JELL nak kenakan seorang perempuan yang sangat 'gedik' dan suka memerintah diorang. Memang aku gelak terhambur semualah. Sebab lawak gilaaa :3

Perempuan yang rambut panjang tu (seperti gambar diatas) dia datang rumah lelaki-lelaki ni semua kononya nak masak spegeti. Tapi bukan dia yang masak. Dia arahkan lelaki-lelaki tuh yang masak. bapak lah over meluat gila aku dengan perempua tuh!

So lelaki-lelaki tu bukannya suka dekat perempuan tuh. Macam-macam hal diorang buat nak kenakan perempuan tuh. Si Shin Woo pergi letak banyak garam dalam spegeti tuh. Jeremy pulak letak gula banyak-banyak. Si Taek Kyung pulak lagi teruk. Dia pergi letak cuka dalam spegeti. Apalah nak jadi dengan diorang ni. HAHAHA


Lepas je spegeti tuh siap, perempuan tuh cakap bau macam sedap. Masa perempuan tuh otw bawak sudu masuk dalam mulut, Perempuan dalam kumpulak A.N.JELL (Mi Nam)  tuh dah balik rumah. Adoyaii rosak plan laki-laki tuh semua.

Perempuan rambut panjang tuh suruh Mi Nam duduk sebelah dia then rasa spegeti yang Shin Woo, Jeremy dengan Taek Kyung masak. Haaa terbeliak mata diorang masa perempuan tuh suruh Mi Nam makan. Masa sudu tuh sikit lagi nak masuk dalam mulut Mi Nam, Jeremy cepat-cepat tarik Mi Nam kebelakang. Jeremy cakap dia sanggup makan spegeti tuh dulu.

Tengok gambar dekat atas macam mana muka lelaki-lelaki tersebut kelat tengok plan diorang musnah. HAHAHA. Comelkan muka yang rambut kuning tuh? Dia tuh perangai childish sikit. Sebab tuh cutie mutie :3

So dalam keadaan terpaksa. Jeremy terpaksa makan spegeti 'puaka' tuh. Muka dia bapak comel masa makan. k memang semua lelaki korea ni comel-comel belaka :3

okeylah tuh je yang aku boleh cerita. Nak sambung tengok episode 14 pulak. 

Chaw, Layan episode 14

12:10 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*