❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Me Love You.
Saturday, October 20, 2012 | 0 comments


Pergi ke http://fierralolipop.blogspot.com untuk membaca.

Assalamualaikum. Hari ni memang bosan. So aku pon stlak blog kawan aku ni. Then terjumpa pula post pasal BFF KU. Ya Allah. Nak menangis aku bila baca.

Fy aku tahu aku banyak sakitkan hati kau. Tapi kau diam je kan? Aku memang tak reti nak jaga hati kawan. Tapi kau memang faham aku. Aku harap sangat kau tak terasa bila aku sakitkan hati kau. Apatah lagi mulut aku ni suka sangat TERLEPAS cakap. Nampak benda tu slaah sikit atau tak kena dengan mata aku, terus terhambur keluar :'(

Fy. Aku nak cakap terima kasih sebab kau selalu ada dekat dengan aku. Bila aku gelak kau gelak. Bila aku sedih kau sedih. Bila aku nak terjatuh kau ketawakan aku. Yahh itu memang adat berkawan. Kau memang suka tengok kalau aku nak tersungkur. Tapi sikit aku tak ambil hati. Malah kita dua-dua gelak kan? Kita ni memang sekepala :P

And tadi dekat sekolah. Masa kita pergi bilik disiplin nak cari Puan Sey. Cikgu Fauze panggil aku and bagi aku buah pelam. Buah pelam tu ada satu je tapi kita sanggup share walaupun kecik kan? Kita pergi bilik masakan. Aku potong kau mencekik. WAKAKAKA. Paling tak boleh bla bila kau makan biji buah pelam tuh, then duduk dekan atas diding. Kau cakap macam beruk. Tapi aku tengok dah serupa beruk. Bila aku cakap macma tu kau tak marah. Tapi kau gelak bapak lah kuat.

Kita bawak je mangkuk buah pelan tuh ke hulu hilir. Dah macam orang apa. Nampak setan nak pergi dekat kita kita cabut. HAHAHA. Memang tak boleh bla :P And aku ingat lagi masa kita nak pergi bilik guru. Nampak Miss Liew keluar dari kantin pecut masuk bilik guru pintu belakang then keluar pintu depan. Sebab nak lari dari dia. Maklumlah. Nanti dia bising sebab kita tak hantar buku lagi. Itu kerja paling gila kita pernah buat -.-

Fy aku pon nak kau tahu yang aku sayang kau. Bukan kau sorang je. Aku nak minta maaf sebab selalu tampar, tumbok atau backhand tangan kau. Kau tuh gatal sangat *faham-fahamlah sendiri*

Okey. Aku malas dah nak update panjang-panjang. Takot kau tak larat nak baca kan. Kbye :/

I LOVE YOU SHAFIERRA ARMIELLA BTE SHAFIEE. I WANT YOU TO BE MY BESTIE FOREVER. MUAHH MUAHHH *COMOLOT*

9:57 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*