❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Heart Broken :'/
Wednesday, October 31, 2012 | 0 comments


Assalamualaikum.. lama benar tak update blog. Okey. Ya Allah. Harini hati kau sakit sangat. Sebenarnya aku ada boyfriend ke tak? Kenapa dia buat aku macam ni? Bila text dengan aku reply sepatah-sepatah. Online fb langsung tak reply comment aku. Tak chat dengan aku. Aku post dekat wall like pon tidak. Tapi bila adik angkat dia post, comment or whateverlah. bukn main panjang lagi dia reply. Kenapa dia buat aku macam ni? Apa salah aku sebenarnya?

Tengah-tengah malam macam ni aku minta dia teman aku. Sebab aku takot sangat. Mula-mula dia janji nak teman aku. Tapi bila dia reply sepatah-sepatah. Aku start fikir yang dia mesti taknak text dengan aku dah, Aku pon try tanya "Ka taknak text dengan aku lagi ke? kalau taknak cakap aku tak kesah" Then dia boleh reply "Bye nak tidur"

Ya Allah. Masa tuh cuma aku je yang tahu macam mana sakitnya hati ni. Aku taknak alami benda ni buat kali ke dua. Cukup sekali Aam buat aku macam ni dulu. Masa Aam buat aku macam ni. Start tuh perangai aku berubah balik. Macam nak taknak je layan dia. Sebab masa tuh dia tak fikir langsung hati aku. Last-last aku buat perangai *toya* dekat dia. Sebab aku nak ia rasa apa yang aku rasa. Tapi tak sampai seminggu, dia minta clash. Apa boleh buat.

Ya Allah. Jangan beri dugaan seperti ini sekali lagi. Aku tak sanggup nak alaminya. 3 bulan aku cuba lupakan baru semuanya berhasil. And now aku takut sangat suatu hari nanti aku jadi playgirl yang akan mempermainkan perasaan lelaki. Aku harap Allah takkan  kenalkan aku dengan lelaki seperti di atas. Aku taknak aku jadi jahat. :'( okey bye. :'*

"We should love. Not fall in love. Because everything that falls, Gets broken" 
-Taylor Swift 

1:34 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*