❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Nurul Isma Liyana
Sunday, July 29, 2012 | 0 comments

Hi. Kali ni aku nak update pasal seorang amoi lengluii ni. Bising suruh aku update pasal dia. Haha. Excited lah tu kan? Haha. Aku pon layan ke lah dia. Dia dah macam adik aku. Nama dia Nurul Isma Liayana. Dia sama baya dengan adik aku, Mohd Rayyan Nabil. Kalau diorang tuh ada jodoh takpa. Aku suka lah jugak dekat Isma tuh. Lagipon Isma tuh lawa.

Aku start rapat dengan dia lebih kurang bulan 4, 2012. Lebih kurang macam tuh lah. Macam mana kitaorang boleh rapat? Malas pulak aku nak cerita panjang-panjang. HAHA. Adalah puncanya kenapa. Tapi bukan gadoh ke apa. Kita orang rapat dalam keadaan baik.

Aku mintak dia cerita pasal AI dekat aku. Dia pon layan je aku. Then sejak tuh bila dia online FB, aku pon online, Kiteorang mesti chat. Borak-borak and whateverrlah. Borak pasal adik beradik semua aku sumbat! HAHA

Dia darjah 6. Aku form 2. Walaupon umur dia beza 2 tahun je dengan aku, kitaorang tak guna Akak-Adik. Tapi guna Kau-Aku. Ouhh biarlah. Aku lebih selesa macam tuh. Aku pon tak kesah. Dia bukan biadap ke ape. Tapi aku yang start dulu guna Kau-Aku. Masa tuh dia chat dengan adik aku, aku tetiba masuk campur.

Okey lah Isma. Aku malas weyh nak update panjang-panjang. Malas gila nak menaip. Sekarang aku dha cerita pasal kau. So kau pulak kene cerita pasal aku. Kalau tak, siap kau! HAHA . kbhaii :*

2:19 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*