❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Akak Sayang ❤
Tuesday, July 3, 2012 | 0 comments

Hye. Dah lama gila aku tak update blog ni. Tadi chat dengan Isma. Dia pon cakap kenapa aku tak update blog. HAHa. Aku tak tahu nak cerita pasal ape. Ade banyak story tapi malas weyh aku nak menaip. Nak kene check ejaan lagi. Euww. Memang malas. Apetah lagi sekarang ni banyak kerja. Dengan folio lagi. Cikgu baru cakap minggu lepas kene buat folio pastuh minggu ni kene hantar. ewah ewah. ingat kiteorang ni robot kah?

And tadi aku macam biasa lah. Balik sekolah kerja aku online Fb sampai maghrib. Kalau online fb tuh buat apa lagi? Chat dengan orang ler. HAHA.

Masa aku chat dengan kakk angkat aku. Aku baca lah blog dia. Tengok-tengok cerita dalam blog dia tuh pasal aku. Tapi aku tak sangka lah dia masih sayangkan aku.... Ya Allah, terharu gila weyh. Aku tak sangka dia ingat lagi tarikh kiteorang berangkat. Yang aku ingat masa tuh memang ade kursus pengawas. Tuh je . Tapi tak ingat pulak tarikh dia. 

Dia baik sangat dengan aku. Masa birthday au dia selalu bagi hadiah. Cakap pasal hadiah, MASA BIRTHDAY DIA AKU LUPA NAK BELI HADIAH? Aku baru ingat sekarang weyh. Apa nak jadi dengan aku ni. Dulu dia kasi aku rantai. Lawa jugak rantainyaa. Tahun ni dia kasi aku gelang. Hey dia macam taw-taw je aku suka gelang kan? Gelang tuh lawa. Lawa sangat. Tapi warna pink. Pink pon pink lah. Asalkan gelang tuh cantik. Tak baik lah orang dah belikan kita barang mahal-mahal guna duit simpanan kita tolak. Kecik hati dia. 

Sekarang kelas aku kene buat folio Sejarah Sekolah. Aku tak buat apa-apa pon weyh. Malas nak salin apa yang cikgu kasi. Then bila cikgu cakap kene hantar minggu ni, gelabah gila. rasa menyesal tak salin. Aku pon try cakap dekat Kak syeira dia pernah buat folio Sejarah Sekolah tak. Nasib baik dia pernah buat folio tuh. dia tolnog aku,. Dia kasi folio dia dekat aku. Aku just copy balik dekat microsoft word then print. tuh je weyh. Tengok, bertapa baiknya dia dengan aku.

Serious weyh. Dari pada folio aku kosong, dah full. Lengkap semuanya. Tinggal nak print je. Aku memang tak reti nak hargai orang kan? Betul sangat cakap Fierra.

So Akak, sorry sangat kalau adik pernah buat salah dekat akak. Dulu adek selali maki hamun akak kan? Marah-marah akak. Semuanya adik yang betul. Tak pernah fikir perasaan akak. I'm sorry. Adek cuma nak akak taw yang adek sayang sangat dekat akak. Terima kasih sebab sanggup buat apa saje untuk adek 



5:58 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*