❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Broken.
Sunday, July 1, 2012 | 0 comments


Hye. Dah lama aku tak update blog kan? Busy lah sayang oii. Banyak kerja lepas exam harituh. Macam-macam kene buat. Banyak jugak correction. Apetah lagi nak buat corrections KHB. Memang serabut otak den fikir, Masuk pulak Mathematics Bab 7. Makin bertambah serabut otak weyhhh.

Okey. Macam biaselah, kalau hari cuti sekolah tiap-tiap malam aku online Fb sampai pukul 3 pagi lebih kurangg. Then masa aku online fb dalam pukul 12 Pagi. Aku ada terbaca beberapa Inbox Messages yang agak "sweet" dan "romantik". Kalau korang jadi aku, Korang baca Messages tuh, memang menusuk kalbuuuuu weyh. Sumpah aku tak tipu. aku terharu gila sampai aku menangis TT__TT

Mula-mula aku terbaca messages N.I.L. Tak payah sebut nama penuh kot. Demi menjaga kehormatan masing-masing. Kehormatan sangat. Sejak bila aku pandai jaga hati orang lain pon aku tak taw. BHAHA :D Dan messages tuh tertulis

"Weyh, Kau sayang Elly lagi tak"
"TAK, Aku dah benci dekat dia"

Haaaa. Betul tak aku cakap yang messages tuh menusuk kalbu korang? Sweet tak? Bila cakap guna mulut memang manis gila! Selama ni sent messages dekat aku "weyh aku masih sayang kat kau" tuh natang kejadah ape? Lelaki kaki perempuan memang cegini agaknya. Tapi dupdap benci mana pon dekat aku, Lantak kau. so kau baca blog aku kau terasa MAMPUS weyh. Aku dah taknak fikir lagi perasaan kau. Lantak lah nak jadi apa pon. GO AWAYYYYY !!!!

Bukan tuh je. Ada lagi. Nia chat dia dengan KAWAN aku maybe. Tapi sebelum tuh aku nak tabik dekat Fierra. Sebab apa dia cakap selama ni betul. Adelah seorang minah meroyan ni. Dia suka kebas hak orang. Bila dia dah taw orang A suka orang B, dia akan sedaya upaya rapat dengan si B. Jadi akrab dengan si B. or whateverr lah dengan si B. Sampai si A jadi tak puas hati dekat si B.

Kali ni aku online fb. Minah meroyan tuh cakap dekat someone yang aku sayang ;

X : kau nak boyfriend tak? aku boleh tolong cari
Minah Meroyan: Taknak. Nanti kau cari yang tak Handsome. aku nak yang handsome macam KAU.

Ayat yang ni lagi bertambah romantik  dan sweet. Lagi menusuk kalbu sampai rasa nak bunuh kau. Kenapa semua hak aku, orang nak rampas? Orang nak amek?

kbye. Malas nak cite. Wat saket hati jewp :'/

2:46 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*