❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Mana janji awak BEE?
Friday, May 4, 2012 | 0 comments
Selena Gomez and Demi Lovato 

K, dah lama aku tak update blog kan? Kali ni aku nak cerita pasal BFF aku. BFF? ohh ye? adakah dia anggap kau sebagai BFF dia?

okey Fie. jujur aku cakap. Dulu sebelum kita gadoh teruk hari tu. Selama setahun wey aku sayang kau. Ikhlas sangat berkawan dengan kau tapi kau pijak kepala aku. Macam macam kau kutk mengumpat menfitnah aku aku. Mula mula memang aku tak sangka kau macam tu. Tapi lepas aku online fb kau sendiri, baca chat kau dengan Naim baru aku kenal kau siapa. Tujuan kau berkawan dengan aku And tujuan kau buat birthday party aku.

Aku tak sangka yang kau tak jujur dan tak ikhlas berkawan dengan aku. Kau Kawan dengan aku juat nak buat mulut aku yang kurang ajar ni tertutp rapat. Kau ade niat jahat. Macam macam kau kutuk and kau plan nak kenakan aku. Baru aku sedar selama ni aku kene tipu hidup hidup dengan kau. 

Mula mula memang aku kurang hargai kau. Tapi sejak kau buat birthday party aku, aku rasa terharu. Sayang sangat dekat kau. Sumpah tak tipu. And sejak hari tu aku try memperbaiki diri aku, mulut aku untuk jaga and sayang kau sepenuh hati seikhlas hati aku wey. Last last bila aku dapat tahu kau ade niat jahat terhadap aku, aku sedih. aku rasa aku ... ish, nak nangos lah pulak bila di flashback -_______-

Jujur aku cakap, masa aku gado dengan kau harituh, aku takde selera langsung nak makan. Berapa hari taknak makan. Sampai dekat sekolah aku hampir pengsan wey. Badan aku lemah giler. Kau tak caye kau boleh tanye Tajvenjit kot. Sebab dia taw yang aku taknak makan. Dia cakap muka aku pucat. so? kesah pulak? Biasanya orang putus dengan BF macam tuh tapi aku Dengan BFF. Masa tuh jugak aku pendam semua cerita. biasanya ada apa apa cerita aku mesti cerita dekat kau. tapi masa kita gado, aku pendam. Boleh jadi gila aku rasa. Tapi mujur kakak aku balik time tu. Aky cerita semua. And dia siap bagi warning dekat aku taw. Warning ape dia bagi? kau takyah taw lah ye ^^

Masa kau gadoh dengan aku. Aku rasa kau memang dah taknak kawan dengan aku selama lamanya. Sampai  satu hari tu dekat mana mana aku tulis nama kau semua aku padam. Termasuk dalam blog aku. Semua ada nama kau. Kat almari, buku, diary, blog, facebook, twitter semua aku padam. Sebab aku sedih giler. Tak lama lepas tu, kau post dekat wall aku :

Nur Elly Aqilah I miss you so much
Kereta sorong i love youuu
Beri aku peluang sekali lagi untuk membetulkan kesilapan aku
Aku sayang kau
AKU JANJI NI LAST KITE GADO LEPAS NI TAK

banyak jugak kau post dekat wall aku. Tak sampai hati kau nak reply. so aku biarkan aje. Masa tuh memang aku takot sangat nak sayang kau buat kali kedua. Sebab tu aku tak boleh nak hargai kau 100%. Hati aku takot nak sayang kau balik. Takot ditipu. Konon depan cakap sayang aku segala bagai tapi belakang masya-Allah. Jujur, bila kau cakap yang kau sayang aku, aku mesti cakap dekat kau "sayang?" sebab hati aku kecewa giler weyyyy !!!!!!!!!! 

aku pk perasaan kau taw. sebab tu depan kau aku taknak ungkit mende2 ni semua. tahu kau nak sakit hati cakap aku tak hargai kau sebagai kawan. sekarang kau dah rasa macam mana bila kita sayangkan dan hargai seorang kawan, tapi dia balas buruk. kau dah rasa kan? macam mana yang kau rasa sekarang macam tuh lah apa yang aku rasa dulu. Allah dah balas kan? Sumpah aku tak plan bende ni.

nak teruskan pergaduhan ni, ikot kau. Tapi kau kene ingat ayat kau yang terakhir kau pernah cakap.
"AKU JANJI NI LAST KITE GADO LEPAS NI TAK



5:11 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*