❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Krookk Krookk
Thursday, May 17, 2012 | 0 comments

Okey. Firstly aku nak cakap yang aku dah lama gila tak update blog kan? Busy lah nak exam. Mid-year pulak tuh. Aku nak dapat markah tertinggi lagi dalam kelas. Exam exam. kenapa kau perlu hadir didalam hidup ku ini?

okey back to story. Krook Krook means bunyi bintang yang paling haram. kau orang fikir sendirilah. Malas nak terangkan. huhu. Tadi dekat sekolah aku ada gadoh dengan sorang mamat ni. Dia ni ANAK PENGUTIP SAMPAH. BAPAK DIA KERJA ANGKAT SAMPAH.

Aku pon taktaw masalah dia apa wey. Suke cari gadih dengan aku. SUMPAH sikit aku tak kacau life dia. Bapak dia kerja angkat samaph sikit aku tak push. Tak ejek dia. Mak dia gemok macam tong pon aku tak kacau. Tak cakap macam-macam.

wey IKWAN BIN ALAM FLORA. Aku tercari-cari ape masalah aku dengan kau. Tiba-tiba nak ejek mak aku ni apesal? Cakap mak aku macam-macam. Nak gadoh dengan aku, gadoh jelah. Tapi jangan sekali push nama MAK BAPAK AKU. Aku paling benci orang cakap mak aku macam-macam, tegor mak aku macam-macam depan aku walaupon kawan baik aku sendiri cakap aku macam tuh. Mak kau dah mati ke Ikwan samapi nak kutuk maki hamun mak aku? Ke bapak kau yang dah mampos? that's why you're too jelouse with someone's parents. Dasar anak sampah.

Tadi masa aku balik sekolah bapak aku tanya kenapa muka aku merah. masam, marah and whatever. That aku cerita kat bapak aku. Kau tahu tak, Bapak aku nak jumpa kau taw tadi. Tapi aku cakap takyah. sebab jaga maruah family sampah kau tuh. Dan first time jugak aku mencarut bagai nak rak nama mak ayah kau depan bapak aku, bapak aku tak marah. Maybe dia faham perasaan aku time tuhh. Kesian ayah aku terpakse dengar mulut aku mencarut-carut. Sorry Dato' Zaai. 

Tolonglah wey. Bapak kau kerja angkat sampah, mak kau pulak gemok macam tong sampah yang recycle tuh. Tong sampah yang recycle tuh cantumkan 10 baru nampak macam mak kau. Bapak kau kerja macam tuh, kau ni sebagai anak takde niat ke nak ubah nasib family kau? Kesian aku tengok mak ayah kau besarkan anak kurang ajar macam kau.

Masa aku sampai rumah, mama aku, Datin Nora pulak cakap apesal aku marah? Tak sampai hati aku nak cerita kat mama aku kau cakap dia apa wey. Sumpah hati aku sedih gila. Aku nak maki hamun kau kesian pulak kat kau. Sudahlah wey. Aku sendiri tak taw kes apa antaraa aku dengan aku tak settle. Bila aku masuk kelas, Kau cakap semak lah, sarabutlah. ABES BAPAK KAU YANG KERJA SAMPAH HANTAR KAU SEKOLAH TAK SERABUT BAGI AKU?

Kalau ade bende tak settle meh datang jumpa aku cara baik. Aku baru nak ubah perangai takank mencarut bagai. Nak jadi baik. Tapi di sebabkan perangai kau aku jadi jahat. Serious kalau aku jahat, Aku akan jahat betol. Kalau aku berdendam, aku akan balas betol-betol sampai hati kau tenang and puas wey. 

Dah lah wey anak sampah, stop cakap mak aku macam-macam, kutuk mak aku macam-macam. Ejek nama mak aku macam-macam. Jangan fikir mak kau yang gemok gedempol tuh perfect. Aku kesian dekat bapak kau yang kerja sampah tuh. Pagi-pagi keluar pergi kerja cari rezeki nak bagi family kau makan. Tolonglah.Aku dahlah banyak problem. Campur dengan perangai sampah bin biadap kau makin pertambah masalah aku. Tolong jangan serabutkan lagi kepala aku okey? Aku tak pernah kacau kau. sikit tak pernah wey. Sebab aku ada life sendiri. Tak payah kacau life orang lain.

JUST FOR YOU; IKWAN BIN ANAK SAMPAH. ^^

4:19 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*