❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Bersabar k?
Thursday, May 3, 2012 | 0 comments

K seriously aku memang sedih bila dapat tahu kawan aku yang selama ni sentiasa senyum, gembira, happy tak pernah menangis minta tolong aku. Serious dia tak pernah minta tolong dari aku sampai menggunakan duit. Walaupape pon dia sentiasa ada dekat aku tak kesah time aku sedih aku gembira. Dia yang selalu ada dengan aku 

Aku pon paksa dia cerita kenapa. sebab tiba tiba je dekat sekolah dia diam, muram monyok. aku tak biasa tengok dia macam tu. Biasanya dia yang selalu melawak. Mula mula dia memang taknak cerita tapi aku paksa last last dia cerita jugak. K, sekarang baru aku taw kenapa dia minta tolong menggunakan duit dari aku. 

kepada gadis ituu, Kalau boleh awak jangan ganti balik duit tu walaupon nilai dia RM10 k? saya ikhlas nak tolong awak. dulu awak selalu tolong saya. Awak baik sangat dengan saya. Mulut kita pon sama jugak. kahkahkha. k, harap masalah keluarga awak cepat settle. saya tak sanggup nak dengar awak cerita. ras anak nangess :'/

4:44 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*