❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
I D C
Wednesday, April 11, 2012 | 0 comments
Assalamualaikum...


Dah lama aku tak update blog kan? sebab taktaw nak cerita apa. harini memang aku sakit hati gile dengan salah seorang BFF aku. yang ni spesis lain sikit. yang ni Lelaki. bukan perempuan. Ceritanya macam ni......

masa hari Isnin (malam) si budak ni text aku mintak kerja math. masa tu lebih kurang pukul 11 lebih cegitulah. Dia ni otak ada takmau pakai. Aku rasa dah banyak kali aku cakap kat dia kalau hari sekolah aku tidur awal. lebih kurang pukul 9 lebih hampir pukul 10 tu aku dah tidur. bila aku bangon tidor ade 5 New message from  XOXO. haha :D

text pertama : Hye elly bagi aku kerja math...
text kedua: please...
text ketiga: aku harap kau reply mcg aku..
text keempat: ouh, macam ni kan kawan. kau ni selalu lupa kawan. macam nikan BFF
text kelima: sampai hati kau buat aku macam ni. takpe..takpe.. aku ingat weyy !!!!!!

aku nak cakap dekat kau, kat sekolah kau buat apa? kelas 2Maju hantar buku math setiap hari selasa. then pagi-pagi buta tu boleh pergi kat aku cakap nak pinjam buku math, bukan setakat buku math, banyak jugak buku dia pinjam. sebab NAK MENIRU. kau tak reti nak buat kerja tu sendiri ke XOXO? aku bukan taknak bagi kau pinjam, tapi aku nak kau usaha sendiri. kalau tak sampai bila nak pandai?

yang aku paling sakit hati text kau yang keempat dengan kelima. bapak banyak tande seru kau bagi aku. Tampo kang -,- sorry to say, otak kau memang lembab. dah taw esok sekolah text aku minta kerja math pukul 11. BAGERO !!! *sorry* lainlah kau mintak petang ke, kol 8 lebih ke. ni tengah2 malam sape nak eply?

bila aku tak reply start cakap yang bukan-bukan macam gambar dekat atas. Aku yang tengak online fb F weyy, boleh pulak nak menfitnah aku. cakap bila aku tengah sakit hati aku mintak kau tenangkan aku ha KEPALA OTAK kau !aku rasa kalau aku sedih, aku tak cakap kat sape-sape pon. aku diam dan aku tak mintak ditenangkan. kalau aku sedih bia aku lepas sedihtu jangan ade yang potong jalan tenangkan aku.

aku tak minta sikit pon kau jaga hati aku. sebab aku sendiri tak reti jaga hati dan perasaan orang lain. Ras atak adil orang tu jaga hati kita kita buat taik. please jangan fitnah aku. banyak sangat rahsia peribadi kau kat tangan aku. sekali kau buat hal hancur semua weyy !

aku pon taktaw nak cakap ape dah. orang spesis kau memang buat aku selalu sakit hati. bila tak bagi sikit ap yang kau nak, mesti cakap "macam nikan BFF?" kau tu elok snagat? aku ngan F tak sampai hati nak cakap macam tu pasal try jage perasaan kau wahai XOXO.

tolonglah weyy, kesalahan kau tak banyak kau cakap? sorry, kesalahan kau memang banyak. banyak sangat-sangat. sebab tu aku tak boleh nak maafkan kau buat kali kedua. masa dulu kau buat salah kau minta maaf kali pertama.  peluang pertama terlepas belum tentu ada peluang kedua. masa dulu hati aku memang teragak-agak nak maafkan kau. tapi disebabkan aku takut dosa aku maafkan walaupon pahit weyy.

Dahlah, aku taknak cite pape lagi pasal kau. bialah . lepas ni jangan text or chat dengan aku lagi. :'/
1:24 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*