❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Lifeless
Thursday, March 15, 2012 | 0 comments
i'm ?

Hye kawan. Tadi petang aku ade online sekejap. and aku bosannnnn sangat masa tuh. aku pon call laj seorang hamba Allah yang budiman ni untuk online. sebab aku nak chat dengan dia. Lama jugak aku tunggu. HAMPIR 1 JAM SETENGAH !!!!!! aku pon log out lah, 


Bila malam je, hati aku tergerak nak online. bila aku online and bukak profile aku, aku tertengok pulak relationship aku "Married with si SAKAI" aku pon stalk lah profile dia and terjumpa status dia.. wuuuuu!!!!!!!! banyak lawak yooo amoiii. wa suka! wa suka!

kalau kau nak taw S, petang tu kau kata kau nak online. tapi aku tunggu berjam wey, aku pon fikir MUNGKIN kau tak online or mungkin kau busy sebab tu tak online. tapi bila kau dah cakap macam ni memang SIAL lah aku cakap. Kau taw tak aku tunggu kau berjam weyy!! BERJAM!!! tapi sikit pon aku tak tulis kat status and terus cakap macam ni tanpa siasat. kau tu BFF aku taw, BFF AKU !!!!!!!!! macam-macam kiteorang janji kan?

aku tengok kau tak online so, aku logout. kau taktaw pape terus cakap sakai bagai . Kalau dah benci orang yang "macam ni" kenape mesty mengharapkan aku? dah benci, benci je lah. GO TO HELL BABYYYYYY.
Tuhan je taw macam mana perasaan aku bila BFF sendiri cakap yang bukan-bukan.

Kau tak ingat ke? Fb kau tu aku buat and aku taw semua information dalam Fb kau taw. lain kali call lah aku dulu cakap kenape tak online ni main bedal je. aku yang tunggu berjam pernah kau fikir? aku tak sangup dah nak tunggu berjam aku log out lah. baik aku siapkan 3 lakaran projek kayu tu daru tunggu kau berjam-jam.

aku mesej pon tak reply. pastu tulis dekat status "KOE NYP TUCK SHAYUNCX AQOE KEWP?" babi weyyy,, LIFELESSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!! sekarang ni kau benci dengan orang macam aku kan, so BERAMBOS KASI MAMPOS. taknak tanye pulak aku benci kau ke tak. kau bace ni kau terasa itu memang kau lah.



1:45 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*