❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
BLA-BLA-BLA
Wednesday, December 14, 2011 | 0 comments

okey , hari ni aku nak update pasal ex-boy aku . korang pernah tak baca post entry aku yang aku ade clash dengan seseorang . okey , ni sambungannyer. kalau korang pernah baca korang tawlah but kalau tak pernah bace , cari sendiri. tekan Older Post kat bawahh tuuuuu . but post kali ni menyakitkan hati aku . janji bukan main manis tapi nak tunaikan, manism masam, masin tawar, pahit semua takde !! macam-macam alasan diberikan. 

okey, kite start story kite. kan ade masa tuh aku balik kampung seminggu . masa tuh aku macam tak sedap hati bile tak online facebook. macama de sesuatu nak berlaku sebab cuti yang dulu aku tak pernah ras atak sedap hati macam ni teruk sekali . but bile ayah aku pergi rumah cousin aku , nak tengok baby baru, naseb kat sana and WiFi . 

and kat situu jelah aku online facebook. but gune handphonelah . lappy takda =,=' mule-mule aku online facebook ELLY NANEA banyak lah jugak notification, nak dekat seratus. tapi kepala otak korang . semua event dengan game requestes . dah takde keje lain ke online facebook tuh ?

but bile aku log in je facebbok ELLY AQILAH berdebar-debar jantung aku . macam tak sabar-sabar nak tengok notifications. bile kau click je kat satu notifications ni, aku jumpe minatang kejadah haram ni !!! 


mende ni pecah-pecah but aku satukan. malas nak uploadd bebanyak . tak pasal-pasal penuh gambar dalam blog aku nanti -,- gambar yang paling meyakitkan hati aku ialah gambar yang atas sekali tuh dengan nombor 2 . aku tak taw lah kau ni buang tabiat ke ape ? dah takd eorang lain ke ? ceginilah kau ckaap, aku tak suke couple balik dengan ex-ex aku . kalau setakat kawan tuh boleh terima but kalau dah melampau siap tulis kat status tuh, lagi buat aku benci kat kau . stop lah malukan aku ye ! aku menyampah dengan kau !!! DENGAN KAU !!!!!!

korang nampak tak yang aku bulatkan warne merah tuh . mende tuh yang buat aku marah campur tergelak HAHA XD yang like semua kawan-kawan time aku darjah 5 & 6 dulu . terutamanya si Fasihah lah. masa darjah 6 semua budak ejek dia Azidul , sebab ape tah . aku budak baru so, tak taw pape. aku pon join sekaki ejek dia. but tak sangke bile naik form 1 ni, dia yang kenekan aku . lol. hahaha. kat gambar nombor 2 tuh jugak NAJMI bace. dia tuh tak padan gigi besar , kang bile naik sekolah bulan satu nanti kecoh sekampung. lagilah aku malu. HAHA. 

Azidul ni pon ade mintak couple dengan aku sekali lagi . suruh aku buat relationship dengan dia. kepala otak kau ! Nur Kamelia aku nak campak mane ? kesian scandel aku tuh . Shafierra Armiella, hubby aku aku nak letak mane ? kalau kau aku letak dalam tong sampah bolehlah tahan . but kalau BFF aku , ohh, NO WAYY !! FVCK !

AKU BEBAS, NO GIRLS FOREVER. but how about you relationship ? ENGAGED / BERTUNANG. ohh, Playboy memang cegituuu =,= okey sekarang aku nak bagitaw sesuatu . Azidul ni memang baik. masa darjah 6 dia duduk sebelah aku . aku taw dia punya sifat macam mana. but kalau boleh , aku memang nak terima dia punya 'lamaran pengcouplelan' .eceyyy . ayat kasikk power :) aku taknak couple dengan dia sebab aku taw itu adalah FAKE FACEBOOK. Azidul lahir bulan 8 ? TIDAK ! haha . yang aku taw dia tuh Nadzatul Feeza. budak si feeza ni memang giler. kat sekolah seboleh-boleh dia cakap kat aku dia jatuh cinta ngan aku . bodohhh ehh ? perempuan buat cara perempuan kak , tak elok couple sesama spesis . Tuhan marah.

haha . sememangnyer aku memang perempuan tidak bertudung, aku taw HARAM HALAL. sebab aku bekas pelajar sekolah agama . kbye. post ni terlalu panjang nanti :)

COMMENT: mama saya kata, bercinta lepas habes belajar. sekarang belajar pandai-pandai masuk Universiti nanti baru couple. saya akan dengar cakap mama :) sorry Ahmad Idham :D


12:06 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*