❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Thank You :)
Friday, December 2, 2011 | 0 comments

TO : just for you , lol >.< haha

post aku kali ni , aku nak ucap bebanyak terima kasih kepada Allah sebab panjangkan persahabatan aku dengan dia . 

dulu , kiteroang berperang . dia add aku aku tak approve sebab aku tak suka orang yang dah remove aku, add aku balik . and dia marahlah sebab tak approve dia . dia siap tulis kat status kalau aku add dia, dia takkan confirm . humm. idc -,-


and tiba-tiba satu hari, dia hantar message kat aku suruh aku add dia. lepas add tuh adelah kiteorang chat siket-siket  .last-last gaya dia chat tuh . dia tak marah kat aku lagi . but itu luaran. kalau dalaman hati dia tuh biar dia je yang taw sebab aku taknak kene panggilan busybody dekat dia.  

bagoslah kalau ddia tak marah aku lagi . kalau tak sa pai bila aku bermusihan dengan dia pon aku tak taw .but kalau kau tengok mutual friends aku dengan kau banyak , kau jangan cakap macam kat status kau ehh ? sebab sekarang aku dah tak Add orang . sebab aku ikot nasihat kau tu , yelah, aku kan selalu add kawan kau walaupun tak kena; adn sekrang aku dah tak add orang . s

sebab aku taknak fb aku yang kedua ni full lagi . cukuplah 1 je fb full . aku taknak ade 3 fb . menyusahkan woo -,- kekadang orang yang add aku pon aku tak approve. aku tengok .kalau mutual friend lebih 100 baru aku approve and gune photo sendiri -,- kalau gune gambar cartoon tuh memang aku tak approvelah . okey ?  

PS :// kau baca kau terasa . itu memang kau . kalau kau taknak baca pon takpe :)

2:23 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*