❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Kasut ohh kasut
Wednesday, December 21, 2011 | 0 comments






Okey. korang nampak tak kasut dekat atas ni ? macam Cindalelllllllllllaaaaaaaaa punya kan ? masa tengah syok cari background untuk twitter, aku terjumpe gambar kasut ni. ape lagi, terus tarik perhatian aku lah =.=

teringin jugk kasut tinggi and besar gedabak macam ni. agak-agaknyer berapa inci ? takpelah berape-berape pon. aku pendek, kalau pakai sure tinggi . walaupun aku pendek, tapi tak sependek Mila Jirin taww 

Kasut ni dahlah warne emas, berkilat-kilat berkilau-kilau pulak tuh. kalau aku kawen nanti aku nak beli kasut macam nilah =.= err. PMR pon aku tak lepas mau fikir pasal kawen kah cik adek ? berangan banyak wooo.

hah lagi satu, bagi yang perempuan-perempuan, anak dara sekalian, kalau korang nak taw korang ni "Maseh Dara" atau tak ? jangan malu-malu singgah blog kakak angkat aku ni., Nur Hazwani . bacalah . aku dah baca. 

kbye 
2:07 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*