❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
time to enjoy broo -.-
Thursday, November 3, 2011 | 0 comments


okey , hari ini tajuk entry aku agak gile. seabab sekolah aku dah habess exam . dan ini ialah exam yang terakhir untuk aku di Tingkatan 1 Maju . maju ? majuu lerr sangat kau elly -..- macam gampang -.-'


errr -..- sekarang ni aku just takot nak dapat result exam . because aku takot menurun , yeelah , axam yang lepas markah aku nak mendadak wehh, math aku dari FAIL boleh pergi A. aku sumpah yang time tuh aku tak tiru orang . aku dapat A sebab soalan cuma keluar intergers, intergers memang aku hebatt , tak cayee sudah -..-



dan yang paling aku takot nak dapat kertas agama. kalau korang nak taw soalan no 1, agama SATU HABOKK AKU TAK BUAT . entah macam mana aku tak boleh nak perasan. aku just jawab soalan bahagian B. and masa aku jawab soalan tuh , aku ras alain macam gile. ASAL SOALAN SIKIT SANGAT ? rupa-rupanya aku tak jawab. -..-
and tadi exam matah , perrhh, seriously,, kali pertama aku jawab soalan math dengan tenang . best kan 
errr, aku jawab soalan math dengan tenang sebab aku asyik buat latihan math je. and tak sangka semua latihan yang aku buat keluar dalam exam. tak semua . juatt , soalan tu seakan-akan latihan tuh . and time tuh memang buat aku happy gileeeee



sekarang ni masenye untuk aku enjoy. takde buku, tiada homework . and harap-harap markah aku naik . aminnnn, # agama aku hilang 20 markah macam tuh jee . grrr -..-



errr -..- dulu bendera PMR dah naik, sekarang bendera FINAL EXAM dah gantung. :) hari selase nanti pulang buku teks . kbaii >.<

5:36 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*