❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Team Malaysia :) Aummmm =,=
Tuesday, November 22, 2011 | 0 comments

hari ni kan final perlawanan bola sepak antara Harimau Muda dengan Garuda Gile kan ? masa mula-mula start tu serious aku tak bersemangat . rasa macam taknak tengok je .lagi-lagi gol INDONESIALAN dah satu . memang takde mood lah -.-

but bila malaysia dah dapat 1 gol. adelah sedikit semangat nak tengok bole tuh . nak tak nak terpakse tengok sebab family aku tengah khusyuk tengok bola =,=

adn bila minit ke 70 lebih kot NAZMI masok .ha time tuh menag aku beria nak tengok bola .lagi satu. aku tak bersemangat sebab nazmi takde.( xD ) aku bukannye tengok bola tapi aku tengok nazmi jee -.-

and masa nak akhir-akhir tu , kat Malaysia dengan Indonesialan dapat extra ime kan ?? time tuh ternampak jejaka handsome tinggi lampai putih melepak pakai baju kuning-hitam. aku cakap kat kakak aku sape tuh dai cakap MUSLIM. lalalala . ~~`


and masa tuh aku fikir, nak Nazmi ke, nak Muslim ? and aku dapat satu idea. Muslim tuh boyprengg aku , Nazmi tuh pulak Scandel aku . amacam ? okey tak ? 

aku ni memang pantang nampak lelaki handsome semua nak ngorat . btw, aku ni bukan kaki lelaki -.- aku just suka-suka but tak terfikir nak couple atau ape-apelah ! 

and the last thing, HARIMAU DAH BAHAM GARUDA GILER TUH !!!!! aku tak risau sangat . sebab aku taw Malaysia akan memang . Malaysia ni dari dulu sampai sekarang memang menag . cayalahh beb ! 

KBYE :)


12:48 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*