❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
My Dream
Sunday, November 27, 2011 | 0 comments


hari ni aku nak cerita kat korang . suke hatilah nak dengar ke taknak . aku tak pakse. aku sesaje je nak post entry ni. sebab nanti dah lame sangat aku tak update blog .

masa malam semalam, aku mimpi sekolah aku buat pertandingan menyanyi dan aku dipakse menyertainye -.- . dengan muke yang tak malu dan muka yang bengang dengan cikgu aku pon join jelah. sebab cikgu-cikgu dengan geng aku cakap suare aku sedap . cewahhh -.- gediknyer aku 

aku dengan 3 orang kawan aku dipakse menyertainye. and masam kiteorang tengah latihan vokal and suare , aku larikan diri dengan bersembunyi kat belakang bangunan sekolah . and masa kawan-kawan aku tengah cari aku , aku terdengar cikgu cakap :

kalau aku jumpe, siap kau .aku suruh kau menyanyi depan semua orang dekat tapak perhimpunan !



and aku terkejut so, aku terjaga dari tidur. 

bila malam nak pergi party pengawas , kiteorang ade main games lah . tak bayak. dalam 2 atau 3 games cegitu . masok game yang kedua tuh baru aku teringat mimpi aku yang aku kene nyanyi . 

masa tuh jugak aku cakap dalam hati , jangan aku yang kene sudahh

last-last bila music berhenti, bottle tuh ade kat tangan aku . permainannyer kalau lagu tuh berhenti and bottle yang kite main past-past tuh berhenti kat tangan kite, kite kene nyanyi . and orang yang ke 4 rasenye kene dende, aku -.-

time tuh punyelah bengang . aku memang tak taw yang mimpi aku akan jadi kenyataan. but aku tak kene dende pon. -.- sebab ayah aku dah sampai dulu nak jemout aku dekat sekolah .aku pon ape lagi, bla lah !! LOL XD

kbye. itu je yang aku dapat ceritakan. 

ps : suare aku tak sedap pon. kalau nyanyi bunyi macam lalat -.-

2:26 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*