❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Masalah Ohh` Masalah !!
Saturday, November 5, 2011 | 0 comments


sekarang ni banyak gile maslaah aku . dengan lelaki ? perempuan ? semua same. 

yang paling aku tak tahan dengan BETINE ni. dah jantan taknak kat kau kau diam jelah . tak payah nak bising bising macam monyet makan cili . 
firstly, aku nak cerita masalah perempuan ni, dengan aku . adelah EX-BOYFRIEND dia tuh, suke aku dengan kawan aku, H . but, kenape budak tuh marah aku je ? apesal kau jeles sangat ? 
and lagi 1, budak tuh dah taknak kat kau yang kau nak kejar-kejar lagi kenape ? kau pon satu, bodoh -..- pergi mintak clash dengan dia tu apehal ? bile dia ade suke orang lain time tuh kau nak sound budak yang dia suke .nampak sangat kau ni bengap macam monyet -.-'


yang ke dua, masalah aku dengan seorang lelaki yang aku suka , N . start dari bulan 2 nak masok bulan 3 aku dah suke dia. 

adn bile aku asyik kacau dia kat Fb , cakap macam -macam supaya buat dia balas wall post, chat and comment aku, berjaya. tapi tak lama. dalam 2,3 hari. tibe - tibe je dia marah . ingat aku kesah ?

pernahlah sekali aku gadoh besar dengan dia. siap mencarot - carot. kakak aku cakap mulut aku tak reti jaga. bila dah marah , sakit hati semua boleh lepas . sampaikan budak N tuh mintak maaf kat aku pon aku boleh sound dia lagi. memang padan lah muke kau -..-


aku mencarot kat dia bersebab . sape suruh dia panggel aku BODOH.  sebab mase kiteorang tengah texting, dia tulis ngantok BGTK. kalau korang, faham ke tuh minatang ape ? takkan ? and aku cakap lah BGTK tuh ape ? dia reply NGANTOK LAH BODOH. 
ha start tuh memang mencarot habes dia dengan aku . memang sial , jantan kurang ajar . and sekarang aku dah tak percaya sangat mulut lelaki yang "MANIS" macam N dulu. #adelah dia cakap sesuatu dengan aku#
and sampai aku couple dengan AZEEM pon aku tak berapa nak caye . 

                                       

okey,, sampai sini jek , kbaii


12:49 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*