❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
In a Relationship ..
Thursday, November 24, 2011 | 0 comments


okey guys ,hari ni aku dah ade relationship baru dengan best friend aku sendiri , Nur Kamelia . beberapa minit yang lepas, aku dah clash dengan boyfriend aku , Azidul Ikhmal . aku tak taw sebab-sebab nye and bila aku cakap kat dia ape masalah ? dia cakap dia just nak aku happy. ape maksudnye ? 

and dia ade tagged aku dekat satu post :


aku memang tak taw . bile aku cakap dia tahu ke pasal aku dengan Zahid, dia cakap Tak . heshh .apehal pulokk ni ? pening dah kepale aku

dan yang aku taw  , SEMUA LELAKI SAMA. lepas ni aku nak dengar cakap mama aku

: masa kecik-kecik ni belajar dulu ,
kalau dah berjaya besar nanti nak
kahwen pon takpe ye :))) :

serious -,- . 

but lepas ni aku nak couple dengan bestfriend aku sendiri , nama yang kat atas tun , 


hahah . dan aku dengan dia adalah pasangan kekasih yang paling bahagia. lol xD .
thanks ye eca sebab dengar cakap aku . aku ajak kau buat relationship , kau pon on je . aku ucap banyak-banyak terima kasih ye sayang :)

and yang aku tak puas hati dengan kau , asal kau tulis aku ni SI KURUS dalam blog kau !! eee ! tak padan betol sepet kiut-miut ni . hahah . kbye, mls nak tulis pepanjang  . lenguh lah pulak 

KBYE :)



5:30 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*