❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
The Best One :)
Monday, November 21, 2011 | 0 comments


haha . korang kenlat ka sape dia ni ? aku tak kenal but aku panggel je dia kakak sebab aku taw sekarang dia form 2. sekolah dekat smk sulaiman kot. lah . macam aku nak siapkan blogskins ni, banyak orang yang aku tanya tapi dia je yang ikhlas menolong. :) 

selain dia khen , aku ada tanye sorang budak lelaki ni ,cousin aku punya cousin belah ayah , iqwan roslanni . budak ni selalu kenekan aku . budak ni pon mulut macam perempuan . cerewet nak mati . btw sape yang kawan dengan dia mesty happy and kecoh sebab mulut dia ni bising -_-

and kepada kak syahirah , thanks ye sebab bagi saye link tuh sampai saya taw gune blogskins . thanks bebanyak :) dulu ingatkan akak ni sombong, rupa-rupanya dalam sombong tuh ade kelembutan hati. ewahhh :)

thanks yeah kepada iqwan dengan akak :)



2:06 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*