❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Opss ??!!!???
Wednesday, October 12, 2011 | 0 comments

assalamualaikummm kawan - kawan ^^ haha 
 hari ni aku jadi baik pasal ade sesuatu yang buat aku happy masa dekat sekolah . aku bukan nak cakap aku ni ape . but memang happy gile dengan "BUDAK" , tuu . semua ni berpunca daripada aku . okey jujur,  kau yang start dulu . and daripada perbuatan aku tuu , kiteorang berlawan , dan akhirnya tergelak sama - sama . 

kawan yang belakang aku tuu , ECA dan TAJVENJIT dah rasa pelik pluss marah je sebab aku dengan DIA asyik gelak kan korang ? lawak lah pulak time aku ingat mende tuu . bile aku cerita kat kakak kau yang aku dengan DIA gelak sama - sama , kakak aku cakap ADE JODOH , mengong punyee kakak . patotnyee support aku . aku taknak kat dia. and kau taw dia pon TAKNAK kat aku . :) alhamdulillahhhh ^^

ohh ya ! lelaki yang aku main gelak - gelak ni , lelaki yang pernah kau mimpi MENJADI /******/ aku . hahah . korang fikir - fikirkan lah ye. kalau siapa yang selalu baca blog aku  ,memang taw lah . ok . aku sambung berstory balik . 

mula - mula aku yang start baling abok pemadam dekat dia. lepas baling tu , dia perasan aku buat muke poyo tengah buat exercise yang cikgu science aku bagi. mase dia pandang aku  ( mcm dpt cm aq yg bling) , aku pon TERperasan dia pandang aku , aku pon pandang dia bali. tah macam mana boleh tergelak kan dah kantoiii . and sejak tuu kiteorang asyik main baling - baling abok pemadam. kite orang main - main time study huhu ! pasal mende tuu aku tak siap kerja taw tak . takpe. yang penting harini aku memang gelakk baikk punyaaaa.. kau ade ?

aku rasa, puas TAJVENJIT marah tapi aku buat bodoh . smapai budak cine sebelah aku pon dah naik marah but still main baling - baling pemadam. adelah geng BUDAK TU , dia cakap SOOOO SWEETTT .ha kepala otak kau so sweet . aku dengan DIA bukan couple ponggg . takyah nak sweet - sweet . . makin SOUR hati aku !!!

okey . stopp sampai sini okey . aku malas nak cerita nanti aku gelak sorang - sorang jadi orang gila pulak tak taww . bye. hahaha . papaiii . 

sweet diary,
ohh' victorious !

4:58 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*