❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
mimiaqi
Friday, October 21, 2011 | 0 comments


hye kawan , harini aku nak story pasal kat sekolah . ni betol- betol, firstly, aku nak cerita pasal kekecewaan . LOl, lawak kan bunyi nye . semalam aku pergi jumpe budak yang fitnah aku tuh, dia cakap aku jadi FAKER dia, hakalah luh minahhh , muke tak cantik mana takkan aku nak jadi FAKE kau ? 
agak-agak lah sikit brader rkalau nak cakap .


lepas jumpe budak SY tuhh, aku per gi jumpe M , budak form 2 yang menyukai orang yang sama dengan aku. dia suka NANEA aku sejak bulan 3 and aku pongg same . 
dy tak puass hati dengan aku pasla dia tu kakak angkat aku but aku tak bagitaw dia yang aku minat NA jugakk. but sekarang dia tak marah lagii kot. 


and apa yang terjadi harini ialah , masa aku makan ais-krim dengan kawan aku dekat depan dewan gemilang , NA tuh ade, aku pandang dia and dia pandang aku . yang aku dengan FIERA ni menggedik sesaje nak lalu depan dewan sebab nak tengok JEJAKA IDAMAN. walawey peace !!!


lebih kurang 5 pusingan dewan tu , aku diri depan dewan sebab nak jumpe kakak aku . sebenarnye taknak jumpe pongg ketot ni , just nak tengok NA aku jeee. lepas geng dia keluar, NA tu pong gkeluar, yang aku happynye, dia lalu betol - etol belakang aku . membe aku cakap TOLAK KANG JATUH DENGAN DIA. sweet gilerr dhoo. aku cakap apesla taknak tolak je ? and kiteorang ponn gelak wootwoott :^

aku rasa geng dy pergi kantin nak beli air, fiera ni pongg lepas tuh kiteorang nak naik kelas, AKU KENE SOUND DENGAN NA . hahah . but tak dengar sangat ape dia cakap. sebab HA dengan FIERA bising dok berdatingg dengan jejaka idaman dia .

yang aku dengar dia just cakap BOLEH STOP TAK ? tuh je . yang lain - lain dia membebel aku tak dengar. pastu aku main cakap je. SUKE HATI LAH. hahah NA jelingg aku .

and yang menggembirakan aku ialah , dia tunaikan janji dia kat kakak aku yang nak kirim salam FACE TO FACE . bunyinya macam bangang , but itu kenyataan . sebelum dia sound aku , dia cakap WEI, KIRIM SALAM FACE TO FACE . terkejot berok aku. ingatkan dia takkan tunaikan janji dia.

dan perkara kedua yang menggembirakan aku ialah lepas dia sound aku , dia tahan kakak aku and cakap kau marah ke aku sound adek kau? kakak aku buat dont know je . ^,^ .and kata - kata yang buat aku senang hati , dia MINTAK MAAF DENGAN AKU . wow! kalau aku jadi GF dy , kene marah ngan dia, mesty dia akan pujuk dengan cepat . 

but sekarang aku pelikk. NANEA IS ENDANGERED WORD , BUT ELFA IS SPECIAL WORD. nak taww maksidd ELFA takk ? lusa aku bagitaw kat sekolah . hahahah

sebab tuh aku nak DEACTIVE account Elly Nanea, and nak ACTIVE knab alik fb Nur Elfa . bye,,

11:18 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*