❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Mane ? Mane ? Mane ?
Sunday, October 9, 2011 | 0 comments

okey . korang ade bace blog kakak aku tak ? dia ade cerita pasal open house rumah aku khen ? and masa open houe tu , kakak aku suruh aku bagi air NANEA SWEETHEART aku . aku pon bagi jelah . and bile malam tu , aku text ngan SWEETHEART aku tuu. kau ade ? ade kan ? ade kan ?

mase kiteorang texting tuu , dia ade cakap LEPAS PMR dia nak bagi respon kat aku . tapi sampai sekarang tak lagi . takpe. aku akan terus menunggu . sebab aku suke kat dia. kat sekolah pon aku boleh usha dia taww. kalau tak caye , tanyelah bestie aku  yang terhebat ni , FIERA. mungkin dia taw kot. tpy aku rasa ECAH lagi banyak taw secret - secret aku . kan laling ?

btw , aku rasa,  time open house rumahh aku yang paling gembira bagi ku . bahaha . kalau korang bace status fb aku , asyik - asyik HAPPY , ha , tu mensty ade yang berlalu antara aku dnegan dia. jadi korang - korang sekalian , janganlah cuba nak rampan SWEETHEART aku ni . pleaseeeee okey , thnx ,bye ^^


lepas PMR nnt , kalau kau tak bagi respon, aku akan kacau kau ! bersedialah .. SUKA NANEA (2) kau . muahh **** muahhh : * 




12:37 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*