❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Lalala ; Its NOTHING !!!
Thursday, October 27, 2011 | 0 comments


aku sebenarnya tak taw nak update pasal ape . and aku sengaje nak update blog ni. hahah. ade blog takkan nak biarkan blog kite kosong kheeen ?

minggu depan sekolah aku mengadakan FINAL EXAM tapi satu persiapan pongg aku tak buat sebab aku ni pemalas tak rajin macam korang semua. yelah aku ingat aku ni dah pandai snagat sampai satu buku pon aku tak sentuh . sekatyylah weii -..-

exam yang lepas markah aku naik mendadak. bapak tinggi gile markah aku naik. macma gunung fujiama. kau pernah pergi ? kalau kau pergi gerenti kauu mati kat situ sebab tu gunung berapi sial *( - (oo) - )*

examm ohh exam !! aku malas nak fikir asal kau biarlah kau fikir diri kau sendiri . errr -.-'

and satu lagi bende yang buat aku senang hati , kucing aku dah bersalin. banyak taw anak dia. semua colour hitam, but cuteee . ade seekor je sebijik macm mukee dy  and berbelang , hitam, kelabuu, coklat. err. coklat tu sikett je. 

first time aku tengok kucing bersalin. kesiannnnnnn. errn. sekarang ni aku tengah fikir nama ape nak bagi kat anak - anak dia. kbai

4:16 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*