❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Iras-Iras Muke Dia
Saturday, October 1, 2011 | 0 comments

korang kenal tak ni sape ? nilah artis , nama dia NAZIM OTHMAN . aku nak korang perhatikan muke dia betol - betol . ade iras - iras tak muke budak yang aku suka tuu ? bagi sesiapa yang dah taw tu , ade kan ? yang tak kenal sape budak yang aku tak suke tu , DOK DIAM - DIAM . jangan banyak cakap . 

aku baru perasan yang muke dia ade iras - iras muke mamat tuu . sejak aku tengok cerita SAMBAL TUMIS MAMA kot . waahh . sweet doh cte tu , time aku tebgok cite tu , time tu jugak lah aku berangan aku dengan NANEA [2 ] HAHAH . lawak kan ? yess, aku memang suke berangan . kau kesah pe ? 


korang nampak tak gambar atas ni ? haaa. time ni aku nak nikah ngan dia . kau jeles tak ? hahaha . gurau jelah . aku tengok dia ni hensem  macam mamat yang aku suke tuu . tapi NAZIM OTHMAN ni lagi hensem kott. kenn ? lepas ni nak jatuh cinta ngan dia pulak lah . <---- G I L A

mase ni NAZIM tengah cari aku . dia kata " manalah bakal BINI aku" hahah . kenapelah aku ni kuat snagat perasan . biarlah . nenek aku yang suruh . nak buat macam mana kan ? bukan susahkan nenek kau pon. --'


time ni pulak dia sedih sebab AKU TOLAK PINANGAN DIA . haahahahahahahha . ya Allah ,, gilanya aku ni  . bawak mengucap Elly Aqilah oiii . sabar.. kesian dia. 

sebenarnya aku saje je updatee mende ni . sebab dah lama tak update blog . sweetnye lah nazim ni kan ? hensem .. muahhmuahh*** kau jeles kan ? haha. okey lah .bye . malas nak update banyak - bayak . nanti aku berangan . tak pasal - pasal aku mimpi dia malam nanti . bye :)



11:47 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*