❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Kawan Ke Namanya Itu ????????
Monday, September 19, 2011 | 0 comments

aku nak cakap lah kat korang . kawan ke namanya yang sanggup menipu rahsianya pada seorang kawan ? hey ! agak - agak lah braderr. mungkin kau dengan . ok. aku taknak tulis nama dia. aku just cakap A B je okey . korang kene faham lah ape A B tu . tak faham gi jalan !

aku taw lah yang si A ni suruh si B tipu aku . btw , kau dengan aku mana lagi pandai ? aku rasa, antara kita bertiga , aku yang pandai sikit dari korang kan ? so , agak lah nak menipu aku sekali pon. !
masa aku gadoh dengan si B , aku ade bace blog dia . dia ade tulis pasal aku . ingat aku percaya ? dalam blog je kau dong jiwang-jiwang dengan aku . cakap sayang aku . HAMPEH TAIK UNTA ! takyah lah nak pura-pura dengan aku . aku menyampah taw tak ? geli --'


and aku nak cakap lah dekat kau . please lah jangan tikam aku dari belakang . and aku cakap JUJUR dengan kau . ape yang kau tulis dalam blong tu memang betol . AKU TAK SAYANG KAU . puas hati ? ohh. AM I DARE ? ehh. aku nak sangat . aku taw masa aku nak taw A nak ajak sape mase hang nanti , kau taknak bagi  taw aku . takpe. mungkin aku takkan bagitaw ape yang akan aku ketahui nanti . kau taknak taw ? PERGI MAMPOS lah kau ! 

lepastu , aku ternampak yang si A ni buat bahasa isyarat kat kau .MENGGUNAKAN MATA . mungkin kau dengan A da rapat . tapi please lah jangan jauhi aku . aku memang tak suka langsung ! kau tak fikir ape yang aku buat kat kau . kan ?

and sebelum tu , thanks kepada ZULFADHLINA AMIRA sebab ajar aku serba sedikit pasal blog - blog ni . terima kasih . aku harap kite boleh jadi kawan lagi ye ? sampai nafas aku berhenti . kau baik , kau cantik . but , aku nak ucap TAKZIAH kepada kawan aku yang aku telah banyak editkan blog dia, YANG TAK PERNAH BERTERIMA KASIH. memang aku buat blog kau secara murah , tak guna code , tapi kau dah buang masa aku taw tak ? 

aku banyak habiskan masa untuk blog kau . tapi kau taw ke semua tu ? ade kau fikir ? okey ! aku taw yang kau tak pernah fikir pasal kau ken ? btw, AKU SEDAR SIAPA AKU BAGI KAU ! 
bye , ^____________^


4:55 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*