❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Bukti . -________-
Friday, September 23, 2011 | 0 comments

hey . pempuan . aku nak cakap . aku tak tahulah . macam mana lah kau boleh tertipu dengan BOYFRIEND sendiri . hah ! kalau kau tak percaya yang si ZAHID tu panggil aku baby , kau boleh baca lah minatang - minatang di bawah . but, JANGAN TERKEJUT  . 

hey minah --' aku TAKDE MASE nak kat balak kau yang pfft tuu --' DIA BUKAN TASTE AKU . lagi satu , aku dah ade minat orang lain apehal aku nak tergila - gilakan BALAK kau tuu ? PLEASELAH --'

nak . korang baca ni . nilah bukti - buktinya . :




time ni , bila aku tanya fiena , dia kata BELUM PUTUS . tapi apesal ZAHID cakap dah ? kesian kan ? pakwe tak anggap dia sebagai seorang kekasih. PENIPU --' !





bodohkan budak ni ? lepas fiena cakap kat zahid ade tak panggel elly baby , dia kata TAKDE. hey ! memang nak kena lah budak ni . BABI TAHAP GABAN !! siall . tuiihh ><"











11:24 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*