❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Mimpi Gile
Wednesday, September 14, 2011 | 0 comments

seriously , aku tak tahu macam mana aku boleh mimpi dia buat kali ke 2 . dulu aku mimpi dia melamar aku and ajak aku kawen dengan dia. but sekarang , aku mimpi aku DAH PON jadi bini dia. WTF ? apeni ? aku taknak and taksuka kau lah ! dah lah selalu ejek orang . menyakitkan hati betol .

sebelum tidur , aku berangan aku couple dengan mamat yang aku suka , NaNea [2] aku lah kan . entah macam mana , dalam mimpi tu boleh bertukar pualk jadi BUDAK SELENGE tuu ? heyy . apeni ?  bila aku cerita kat kawan - kawan aku , dia kata aku ni jodoh si selenge tui.. heisshh. tak hengen aku . lainlah kalau hensem .ni muka macam dotdotdot. takyah lah susah payah aku nak cakap . semakk telinga je. 

masa mimpi yang pertama , kat KOLEJ aku ade buat party kot. and masa aku baru sampai kat kolej tuu, tiba - tiba dia tarik aku . aku pon macam terkejut lah kan ? and dia cakap . elly, aku nak kawen dengan kau boleh ? aku suka kau sejak dulu . pergghh. masa tu , terjaga aku dari tidur tau tak ? masa tu , mak aku nak kejot aku sahur . mak aku cakap kenapa macam terkejut je ? .hahah . gila aku nak cite kat mak aku sal selenge tu ajak aku kawen . hisssh . geramnye masa tuu. bila kat sekolah , asal jumpe dia, mesti aku tutup muka. takot dia pon kene mimpi yang sama. tak ke malu namanya ituuu ?

mimpi ke 2 pulak ,hhha ! yang ni lagi aku geram . entah macam amna aku boleh jadi bini dia pulak ! tapi dalam mimpi tuu, aku kawen secara paksa taw tak ? tak rela. asal tengok muka dia, mesty jeling. and masa kat kolej , dia pegang tagan aku , aku cakap jangan lah pengang , nanti orang nampak , btww, masa aku mimpi aku dah besar ni , fuhhlamakkkk . dia JADI HENSEMMMM. bahahahaha . btw, aku takkan tertarik dengan dia sebab dia pernah sakitkan hati aku . okey . aku sambung balik.

kan aku cakap dia jadi hensem kan ? dia BUDAK HOT KOLEJ. nak termuntah aku time aku teringat balik mimpi aku tuu . sakaiii gila . hahah. masa dia sampai kolej tu , kan aku cakap dai pegang tangan aku ken ? haa. ni yang aku tak suka. tiba - tiba je ade budak nampak . haa. budak yang nampak tu pon 1 kelas dengan aku . masa dia nampak tuu  . terkejut gila monyet aku . and kiteorang teros sorokkan peganggan tangan tuu . sebab kiteorg macam merahsiakan perkahwinan kiteorang lah . gila kan ? adn masa budak tu dah pergi , aku cakap , tulah kau ! jangan pegang lagi . kan ***** dah nampak . dalam masa yang sama, ade minah bajed ni, satu geng datang kat laki aku . konon nak menggatal ngan SUAMI aku lah tuu. masa nampak minah - minah tu buat macam tu , ku cakap dalam hati ,, habeslah laki aku kene kebasss. and masa tu jugak , SUAMI aku cakap ,  elly tu macam jeles je . jangan risau . aku tetap suami kau . perrggh pedas siot ayat dalam mimpi tuu . geli aku ! dah berlaki and berbini , tapi tak ngaku. sebab tu sume mimpi je. tak kesahh un. masehh ^^

dah. baru sampai situ je mimpi aku . lepas tu mak aku teros kejot aku untuk bangun and pergi sekolah. adoyaii mama . kacau . na habeskan mimpi tuu. sebab mana lah taw aku cerai dengan diakenn ? perrggh. tape. aku harap mimpi aku ni akan bersambung balik. sekiann . nanti korang baca blog aku taw kalau aku dah tulis pasal sambungan mimpi tuu .

BODOH PUNYA MIMPI . APASAL LAH BUDAK SELENGE TU JUGAK YANG MASOK ? ASAL TAKNAK BUDAK YANG AKU SUKA TU ? MIMPI GILA !! ><"

sweet diary , 
-eLLy-


3:51 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*