❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
BajetLah Kau ! Pikir Kesah ?
Sunday, September 18, 2011 | 0 comments

hey ! saranghaeyo kau budak . kau jangan ingat orang kat facebook tu kesah sangat pasal kau punye canon tu . hey ! bajetlah lu ! okey . memang kau kaya . but kau kene lah jaga hati sikit. kalau tuhan tarik balik ape yang kau punye kekayaan tu baru taw lah ! mungkin aku tak sekaya kau and kau tolonglah jangan nak berlagak . gelii taw tak ? 

kau nak menunjuk kat aku kau punye nikon and canon . and edit gambar tulis caption , AKU KAYA . KORANG TAK SEKAYA AKU  ? hey ! kau jangan nak bajed-bajed lah braderr. sekali wa lempang terus bisu . kau ingat kau sorg je ke yang kaya ? hey ! kalau kau nampak orang yang lebih kaya and lebih cantik dari kau , kau terus nak kutuk , cakap hidung kemek lah , mulut becaok mcm kau lah . nilah, itulah . sorry HONEY ! aku rasa orang kat facebook tu takpernah kesah kau ade Guess tiruan ke , baju bundle ke , kesut pasar malam ke , and else

and NASIHAT UNTUK KAU ! jangan nak perasan kaya . kalau bukan bapak kau yang berusaha , gerenti kau tak hidup mewah lah braderr. lu pikir kau sorang je kaya ? xkiuse me . sorry . aku tak marah kalau kau nak snap tunjuk nikon or canon kau . tapi janganlha sampai tulis " AKU KAYA ". perkataan tu yang akan membuatkan oranglain benci and jadi musuh kepada engkau . so , gi jalan lah dengan geng BAJET TOP tu . masehh ^_______^

6:38 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*