❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
ayat " Hoyy Hoyy " Untuk Kau
Saturday, September 17, 2011 | 0 comments



post yang ni , khas untuk budak yang aku suka . haha. bila jumoe dia je, aku akan panggel HOYY HOYY. dia akan buat muka bodoh and ingat aku kesah ? aku akan usik dia sampai diamarah and tengking aku . bahaha . selagi dia tak marah aku , selagi tu aku akan usik dia selagi aku hadir dalam hidup dia . korang , contohilah aku jika ada orang yang kau orang minat . MARAH TANDA SAYANG



korang nak taw kenapa aku panggel dia hoyy hoyy ? sebab aku ade post kat wall dia HOYY , SOMBONG . and dia balas cantik sikit ye...DAMN ! waw! terharu gila aku sebab dia balas wall post aku . selama ni mana dia pernah balas . aku jeles sebab kalau orang lain post kat wall dia, dia balas. tapi aku . ?

aku pernah mengaku kat dia yang aku suka dia . buat bodoh jelah . dia bukan marah . and kalau korang kenal budak tu , korang tengok wall dia . mesti banyak perkataan HOYY . haha. kat sekolah kalau aku jumpa dia pon aku akan jerit HOYY .BAHAHA . masa kakak aku amek report kard , aku senyap - senyap tangkap pic dia . hensem siottt. sebab dia memang hensem . bab tu aku minat sangat - sangat dekat dia . padan muka kau .jadilah hensem lagi . 

ni aku nak gtaw korang .kalau korang ade baca status aku , mesti ada yang  KAU TAHU AKU SUKA KAU , TAPI KAU TAK PERNAH NAK BAGI RESPON. TAKPE..MASA KITA PANJANG LAGI. . aku maksid kan dia lah kat status tuu . and ayat yang sama, aku hanta masej kat dia , ayat yang sama. dia tak balas. tak online lah tu . tengok wall dia kosong je . kbye ^^


10:57 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*