❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
My Favourite ♥
Sunday, August 21, 2011 | 0 comments

okey . tadi masa aku beli baju raya , mak aku nak beli bahan - bahan buat kuih . aku dengan kakak aku merayau - rayau. aku ajak kakak aku tengok kad raya . aku bukannyer suka beli kad raya. tapi aku suka baca kad raya yang lawak - lawak . kan syok. huhuh . 


tiba - tiba kakak aku cakap , LALA , kau nak beli gitar kan ? aku pon diam je. syok sangat nak bace kad raya yang lawak - lawak . bhahaha . perangai aku ni memang pelik sikit dari family aku . aku ikot siapa pon aku tak tahu . 


kakak aku pergi kat aku and cakap . kau suka gitar kan ? nak beli gitar ? and aku jawab entah - entah gitar mainan yang kakak aku cakap tu . dengan muka yang tidak puas hatinya, kakak aku tarik aku and bawak aku pergi tempat alat gitar. fuhhlamakk ! gitar betol beb . dengan bangganya aku pergi kat ayah aku and cakap , ayah, nak gitar ? ayah aku cakap boleh . tapi lepas raya lah. sekarang ni ayah nak fokus tok raya . aku pon happy go lucky - laki dengan kakak aku . tiba - tiba ayah aku cakap tunggu semua A la. senyuman ku pon mati buat seketika. and kakak aku cakap . baik cakap semua A , dengan selambe aku cakap KALAU TAKNAK BELIKAN, CAKAP ! hahaha. 

pastu bapak aku cakap. nantilah . bila duit dah cukup . sekarang kite kene fikir pasal raya . baju awak tu belom beli lagi . and ayah aku cakap gitar nak colour ape ? wahh . aku cakap , nak warne biru , ,ehh. merah - merah . and ayah aku cakap NANTI AYAH BELIKAN !

waaaahh. dah lama aku impikan gitar . memanh tak sabar - sabar nak main gitar nanti . aku gilerkan gitar, kakak aku piano , adek aku drum . hebat kan kami adek - beradek . kau ade ?

Sweet Diary :
- eLLy aQ!Lah -
12:02 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*