❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Exam -,-
Monday, August 15, 2011 | 0 comments

okey . isnin dengan selase aku baru je lepas exam .kiteorang sume duduk belakang - belakang. and macam biasa, kitorang buat mende yang palingggggg diasanjungi. iaitu MENIRU . well, keliling aku budak pandai - pandai . melain kan budak lelaki yang duduk depan dan sebelah aku . diorang kurang pandai . sebab selalu tiru aku punya keje . yang si A tu cakap , elly, nnanti math bagi jawapan kat aku . lu pikir  wa mau bagi lu ANGSER ke ? bla lah luuuu . 
boooooooooooooooooo !



mase hari isnin tu, exam pon bermula. yang dok meniru kan . weh, nombor ni ape ? nombor ni pulak ape ? weh, cepat lah . nanti kantoi . orang exam dok diam. but aku , bercakap tak henti . gilerr =,= kawan aku Eca maseh exam KH ,sebok tanye aku . taw lah aku pandai KH kan ? ecehh. perasan la. xpe kan ? aku dah takleh nak tahan bila dia asyik tanye aku je. aku nak fokus pon tak boleh . sekali bila aku tengok cikgu kat depan  , aku tunjuk kertas jawapan aku kat si Eca tuu. yang Shan , budak belakang aku , boleh tergelak tengok aku . and aku teros cakap .shhuuu  . diammmmm 

bile exam Sej je, aku tiru Taj. yelahh. dia kan pandai ? sapa yang taknak duduk berdekatan dengan dia ? 
soalan yang aku tak tahu je lah aku tanya dia. yang senang - senang buat ape nak tanye ? gila namanya ituu .
and mase exam seni kot , aku nak meniru. tiba-tiba ELLYYYYY. terkejot aku bila tengok kat sebelah aku .naseb baik suare tu slow je. kalau suare tu kuat , setahun aku tak habis malu .sape yang duduk dekat dengan aku , mungkin tahu kot . sapa yang duduk jauh ,bagos. dia tak tahu . 

start dari exam tuu , aku diam. nak tiru pon buat isyarat tangan . kan senang . ni lah FIRST TIME aku kantoi bile meniru time exam . yang korang dah taw tuu. diam taw. jangan nak hebohkan .dah malu dah ni . disebabkan dah lame tak update blog la aku terpakse post bende yang memalukan diri aku sendiri . okey. kboiii ^^

- eLLy aQ!Lah -

4:00 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*