❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Kau Sial !
Wednesday, August 10, 2011 | 0 comments

okey guys, look at the picture ! ohh, I FUCK SOMEONE, ! u want to know it ? okey, aku fuck budak yang tidak dikenal pasti jantinanye, dia mak bapak dia tak tasik nama. tu la namanya anak tepian kan ?

now, look at the picture below !
 
macam bodoh bin bahalol . nenek kau tak kasik kau nama ekk ? ape masalah kau ? ohh ye. sebeb gambar ? LU INGAT WA HERAN KE ? ohh. but pic yang aku amok tu dari fb EMYLIA. BUAKN FB SAPE-SAPE. SIAL, yg kau nk kerek macam BOHSIA tu ape kes ? WHATTHEFUCKK . siallla tuihh !

and lagi 1 , fb aku memang da full sejek dulu. kau ni BODOH TAHAP ANJENG taw. oo. kau tak taw ehh? meh aku kasik taw. KAU BODOH TAHAP ANJENG ! masalah kau ke kalau aku nak kejar POPULARITI ? bukan kan ? masalah kau ke kalau aku ni sial ? oo. SIAL MACAM KAU LA ! kalau aku nak kejar populariti pon, bukan kau dapat dosa. mak bapak kau pon tak dapat dosa. kau nak kerek and over apehal ? kau BOHSIA ke ?mungkin kot. kn kn kn ? WTF,, lepas ni nk post ape pulak kat shout box aku ? post la ye,, aku takkan heran ngan cakap kau . 

aku nasihatkan kau . and dikategorikan sebagai SINDIRAN ,, bia la muke tu buruk. tapi taw haram halal. okey. and bia ade budi pekerti . JANGAN JADI MACAM KAU ! ok finee. memang muka aku buruk  ? masalah kau ? oo mungkin muka kau macam BABI BONCET kot . kn kn kn ? "hey , bdk2 cun pon xde pon acc full macam kau ?" KAU BUKAN NENEK AKU LAH SIAL ! nk bz body wat pe ? kau ckp xde? KALAU ADE MACAM MANE BODOH ?

kau terase ? itu kau .kboiii ^^


3:36 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*