❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
S . T . R . E . S . S . ! .
Tuesday, August 9, 2011 | 0 comments

humm. hye semua. dah lama aku tak update blog. bukan ape. semenjak dua ni, aku memang busy gila. haha. busy cari boyfriend . ecehcehhhh. mane ade. tak la. aku tak busy pon. aku just risau la . ni pasal hal kat sekolah. rasa nafas aku macam tersekat kat tekak bila cikgu cakap hari KHAMIS nanti, mak ayah kene datang sekolah amek report kard . maut siottt

aku dah la dapat 1A je. tu pon agame . yang lain sume B , C , E . D tak de, teros melompat gi E. maut cam tu ? bapak kau pulak dah la jenis lain. oantang ade C ,D ,E, gerenti setauh tak habis bertauliah -,-. mase cikgu bagi surat tu, macam nak ..ishishish.. tak baik -_-.. aku terkejot monyet mak nyeh. dah la ade 1 FAIL, iaitu MATHEMATICS . bapak aku tu dah lah pentingakn MATH . gile la. nak bagi ke tak nak surat ttu kat ayah ? klau tak nak bagi, nanti kene bagi jugak . kalau bagi, nanti kat sekolah kene maki dengan ayah . 

ARGH ! aku dah takde pilihan lain la . aku kene bagitaw jugakk . kalau tak bagitaw, nanti dapat taw jugak kan ? habes la aku kali ni. kawan-kawan aku sume ade fail jugak. kebenyakkan MATH la jugak. alrite , aku taw aku ni slow math . tak yah la nak maki-hamun -,-.

and untuk pengetahuan korang, aku rasa, lebih baik bodoh subject ni daripada BODOH AGAMA ?! kan ? and, kalau korang asyik cakap , math ni penting dalam kehidupan, kalau tak macam mana nak dapat kerje la., itu lah, ini la. but korang tak fikir AGAMA kan ? meh sini aku bagi taw, AGAMA UNTUK AKHIRAT . amacam ? da bran menentang ? kboii ^^


3:36 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*