❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Happy (:
Friday, August 5, 2011 | 0 comments





hye guys. korang, aku tak tahu la ape nak jadi dengan diri aku. dah 3 malam aku mimpi pasal dia . hahaha. ^^ mimpi pulak semua yang elok-elok. takde sedeh and takde kecewa. tu yang kadang-kadang mak aku kejut aku bangun tok gi sekolah aku malas. bab semua mimpi tu, mesti ada sambungan . err. terharu gila aku ! 

sepanjang 3 malam tu , mesti ada perkata baik yang berlaku kat sekolah. okey fine ! aku suka dia and dia pon tahu aku suka kat dia. but dia BUAT BODOH je, so ? what the hell ? ade aku kesah ? sape cakap aku kesah ? enta -,- okey-okey. nk taw tak ape perkara baik tu ? ha mey bace sikit blog NaNea I and NaNea II

perkara baik yang pertama , dah dua kali dia kirim salam kat aku. walaweeii ,, memang HAPPY gila aku time
tu. *ecehh. bagi aku la . okey ! macam jugak korang, kalau orang yang kau suka dia buat dont know je, tiba-tiba demam kirim salam kat kau ? korang happy kan ? macam jugakk aku ? HAPPY TAHAP TAPIR! aku kerek ? WHATTHEFUCKK sial ? kau nak kesah ke tak nak ? aku tak heran ! haktuihh ----____----

yang ke dua pulak , masa tu kakak aku ada kelas tambahan , ayah aku amek aku lambat , aku duduk je lah kat besi mende tah kat depan dekolah. lama menunggu.......KRINGGGGGGG!! kakak aku dah habes kelas tambahan . aku tengok semua orang tak keluar lagi, but DIA , dah keluar. dari jauh aku kenal dia ! masa dia jalan tu, berdebar-debar jantung aku .dup dap...dup dap.. dap dip dup dep dop.... masa dia dah lalu depan aku , aku tunduk bawah, dia pon jalan tunduk bawah . aku tengok dia, dia tak perasan , standard dia je jalan. and, masa aku tengah tengok dia tu, macam mane tah aku boleh tak perasan yang dia perasan aku tengah pandang aku . bila aku dah sedar dari lamunan , aku dah tak boleh nak cover ape-ape. sebab dia nampak aku tengah tenung dia. MALU SIOTTTTTTTTTTTTTTTTT !!! 

yang ketiga atau dikenali sebagai yang terakhir, HARI INI [ 5/8/2011] . pergghh ! memang happy gila tahap tengiling la !  kes ni berlaku kat depan surau , masa tu aku nak balai kkelas, aku dengan membe aku , SHAFIERRA tengah main orang buta kat depan toilet. aku tutup mata, dia pegang tangan aku and jalan. konon macam orang buta . but, aku tak perasan yang budak kelas M ade kat situ . fiera suruh aku bukak mata sebab ade ramai orang. dia takot aku tergolek masok longkang . mak aii . TERKEJOT MONYET mak nyehh aku bila nampak DIA kat depan aku . dia nampak aku, wat-wat tak tahu ape-ape. aku pon buat-buat macam tak suka dia. padahal dalam hati, bapokk gembira ! masa tu, ade kawan dia A ejek aku amy search . sebab aku sakit tekak , suare jadi garau ! bila aku jalan nak bali kkelas, aku TERPANDANG  # pulakk kat belakang  ,aku nampak DIA tengah tengok aku. okey kbaii ^^

11:30 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*