❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Aku Suka Kau !
Sunday, July 31, 2011 | 0 comments





weh budak , aku nak cakap kat kau la kan . kau nak taw tak ? aku suka kat kau . dah lama. but kau buat don't know je. wa peduli apa ? aku suka kau . tak jadi masalah kan ? WTFishh bro ? HATE me ? MENYAMPAH ? aku tak kesah . 

and lagi 1, kalau 1 hari tu aku asyik kebut namea KAU , mesti malam tu aku mimpi pasal kau . aku angau ker ? control normal . bia takde orang cam aku terlalu gembira bila mimpi pasal kau . and, thnx la ye sebab selalu kirim salam kat aku . WAALAIKUMUSSALAM * . heeeee sukanye ! kbaiii


10:56 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*