❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
W . T . H ?
Thursday, July 21, 2011 | 0 comments


what the hell ? hari ni aku nak cakap kat semua orang yang budak bernama NATSHA TASHA tu,, SIAL nak MAMPOS ! ape masalah aku dengan dia pon aku tak tahu. tetibe anta msg kat aku and mecarot tak tentu pasal. aku tak kenal kau la setan . macam mana aku nak FUCK kau ? fikir la elok-elok. jangan nak gelabah semacam. lepas hantar msg,BLOK aku. PENGECOT gila kau ni kan ? hahaha. 

kalau kau nak serang aku je tak pe. ni tak, siap libatkan mak ayah. cakap mak aku ni lah, bapak aku tu la. MACAM ANAK TEPI JALAN la kau ni BETINE ! sedar la diri tu sikit. entah-entah, kau yang lahir tepi jalan. sebab tu kau cakap kat aku macam tu. sebab kau tu anak jalanan. memang tak de geng =,=' dasar budak TEPI LONGKANG !


description : 

Natasha Tasha Macam Cilake !!!!! perempuan gile. aku tak kenal kau , macam mane aku nak fuck kau ha sial ? please la. lepas bls,,, blok org. NAMPAK SANGAT KAU TU PENGECOT. KONON .cakap kakak angkat aku budak kecik. padahal kau tu yg lgy kecik la. kau tu yg baru nak up,, nerake tu serasi ngan kau sayang !!!! perempuan tak sedar diri ! sedap ckp org anak jalanan. ooo. gampang bukan maksud dia senang ke ? bodoh nye awak bby ,, ♥ huhuh. kau ANAK PUNGUT ! SEMUA KETURUNAN KAU ANAK HARAM !!!!!




ehh PEREMPUAN , kau sedar lah diri kau tu dulu. tetibe nak suruh aku mampos. aku bukannyer MALAIKAT IZRAIL nak cabot-cabot nyawa. pastu cakap aku bodoh. ehh, bukan kau ke yang BODOH ? tak taw ke BODOH tu ape ? ooo. meh aku bagitahu kau. BODOH tu, adalah sejenis makan kegemaran yang kau sukai . tak taw jugak ? ermm, BENGAP KAU NI SAYANG ! dulu, aku tak kenal kau and TAK fuck kau ,sekarang, AKU FUCK KAU SAMPAI NAFAS TERAKHIR AKU !

kau ingat ayat kau sorang je ke yang PANAS ? and kau cakap aku ni BAJET HOT ? helllo ?????!!!!!!!!!! kau tu yang BAJET HOT. makin srrang je aku. but lepas tu, aku serang kau balik kan ? peerrgghh. sedeh aku baca ayat kau time tu . macam SAKAI ! MARAH ? kbaii ^^,

FUCK.FUCK.FUCK.FUCK.FUCK.FUCK.FUCK.FUCK.FUCK.FUCK.

4:06 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*