❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Teroskan Tachink !
Wednesday, July 20, 2011 | 0 comments


okey. post ini untuk awak ye SHAH IQRAM . okey. awak nak tachink dengan saya ya ? huhu. teruskan lah ye. awak ni sebijik macam PEREMPUAN ! orang perempuan pon tak kuat tachink macam awak taw? pasal tak balas wal post pon nak tachink . da masok 5 hari tau ? huhu. tak pe. awak tachink la puas-puas. dah habis tachink bagitaw saya taw ? opss. saya tak akan pujuk awak selagi awak tak ubah perangai awak tu !

and sekarang ni, saya tengok awak lain. awak still ade hati dengan MIERA kerr ? ha? ha? ha? CAKAP JUJUR YE. kalau awak ade hati dengan dia tak perr la. saya pon boleh cakap yang saya MASIH ada hati dengan SHAHRIL . iaitu adik awak . oppss. marah ye sayang ? sape kesah kan ? what do you want to do,, do aje lah. jangan nak kacau aku  saya okey . 

and untuk pegetahuan awak, kenape kalau balas wall post MIERA tu cepat sangat ? kau nak kene belasah ke? oooooooo...lepas miera post kat wall kau, KAU PADAM . kenape ? cite la same saya ye :* kalau nak kat miera tu,, pergi la. kbaiii .

5:11 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*