❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Saya Sayang Awak Zulfadhlina Amira
Tuesday, July 5, 2011 | 0 comments




hari ni, aku nak cerita kat korang pasal bestfriend aku time darjah 4.hee. kiteorang budak baru. and, mase tu, muke kiteorang HAMPIR sama. ramai yang cakap aku dengan Mira ni adek beradik. tapi tak. haha. dulu, kiteorang selalu rapat. duk sebelah-sebeah, rehat same-same , senam same-same and ape pon same-same.kalau nak go toilet, orang yang pertame aku ajak, mesti dia.and dia TAK PERNAH MEMBANTAH.ikot je ape aku cakap. 

  • Nama -> Zulfadhlina Amira 
  • Umur ->  13 ----> still young
  • Sekolah -> SMKTD1 (TDS)
  • Status -> TAKEN FULLY by, her boyfiee lah
  • Other -> Beautiful, Cute, Sweet, Hot, Top and else


and, kalau korang nak taw jugak, mira ni bukan setakat cantik , comel, hot, top. dia jugak BUDAK PALING PANDAI dalam kelas 4 Satria (St) dulu. semua tak dapat lawan dia.termasok aku. tapi dia ni tak kedekut ilmu. ye la. aku kan slow. humm. sampai darjah 5, kiteorang lain kelas. aku still kelas ke-2 (St) . dia dah naik kelas.kelas pertama. and aku tak sangka yang persahabatan aku dengan dia, tak panjang. aku kene pindah . dari johor ke pahang. btw,, aku selalu ingat jasa baik dia kat aku.sedih nye aku ): 

haha. and sampai aku dah ade fb, (darjah 6) baru aku dapat berborak dengan dia. sebab aku add dia. ehh. dia add aku kot mase mule-mule dulu. yer la. mase aku darjah 6 dulu. aku tak tahu nak pakai FB macam mane . and, bile bulan 10, baru aku pandai gune fb. 

and sekarang ni, aku ajar dia macam mane nak gune shadow kat photoscape. and dia tolong aku edit blog. kite orang ni. baik. but. sebelum ni. ade gadoh-gadoh SIKIT la.tu pon, AKU YANG START dulu sorry mira kalau aku sakitkan hati kau. 
kalau korang nak kenal dengan dia sebab muka cantik, BAIK TAK PAYAH.please la kenal sengan dia, dengan IKHLAS .
5:24 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*