❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Sakit Hati
Saturday, July 30, 2011 | 0 comments


okeyy . korang nak tahu tak, semalam aku gi tuisyen ngan kakak aku. tak taw la kenape tibe-tibe aku tak sedap hati mase nak bertolak gi sana . and bila dah sampai kat sana, kawan-kawan kakak aku sume nak kene kan aku. diorang tulis kat whiteboard AIMAN  QILA. terkejut nak mamapos aku taukk ! 

eerr.and, aarrgryhhhghghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!!!!!! geram aku nak cite.. 
blablablablablablabla~~~~~~ 

ttibe time nak balik tu, diorang try nak gembira kan aku ! but aku tak tersenyum. sampai la sorg budak ni, AIZAT ,  dia boleh buat aku tergelak . nak taw ? okey. tak nak taw ? MAMPOS LAH KAU ! mule-mule aku jalan undur ke belakang . aku rasa macam ade orang kat belakang aku.but aku tak tahu sape. aku pon jalan la berundur lagi. bila aku pandang belakang, terkejot aku. aki tengok aizat pon tengah jalan kebelakang . agaknye takot aku langgar dia . whateverr la. kbaii 


11:05 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*