❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Puasa
Sunday, July 24, 2011 | 0 comments


ermm. aku rasa macam taknak je puaase. kalau dulu, bukan main semangat je nak puase. but bila sekarang , hampehh je tinggal. dulu tak ganti pon. tapi masok tahun ni, lepas ni kene ganti puase la jawabnyee ! tu yang tak best grrrr -,-

ini plan aku dengan kawan yang sangatsangat baik dengan aku, nur kamelia @ eca. kalau dia tak puase, aku pon tak puase. sebab kiteorang dekat-dekat . kan eca sayang ? huhuh. kalau dia dengan aku tak puase, aku nak bawak air gi sekola . kau pon bawak taw . aku nak bawak kentang goreng. kau pon bawak makanan taw. nanti lapar . lalalala .

but, yang aku paling kesian , membe yang tak terllau baik dengan aku jauhh . kalau kiteorang puase dia tak. humm. makan sorang-sorang la jawabnye kau ni ! kesian kan ? okla. kbaii . selamat menyambut ramadhan & selamat hari raya (da proud nak raya)

11:26 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*