❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
membuli...kesian budak tuu
Tuesday, July 26, 2011 | 0 comments





korang . tadi kan, kat sekolah kan . aku dengan membe aku ade buli sorang budak cina. hahaha. muke dia macam ANAK BERUANG . gemokk gi. . taw la kau tu budak baru, kalau ye pon, jangan suke menjeling. memang aku sembelih kau la anak beruang ! dah la sombong, bengong pulak tu. 

mase sains tadi, kiteorang masok lab. kene buat eksperimen. aku same group dengan LEONG SHUI MUN tu. aku dengan kawan-kawan aku plan nak buli and kenekan dia. thats why kiteorang masok awal kat lab. macam bangong kn kn kn ? errr. mule-mule, kawan aku , FIERA ambik kerusi dia and duduk tempat dia. aku pulak amik kerusi and duduk tempat fiera tu. tempat aku dibiarkan kosong. sebab ade rancanagn yang seterusnya. misi pertama BERJAYA ! dia dok berdiri kat belakang kiteorang . and kawan aku cakap awak mau duduk sini ya ? dia cakap yalaaaaaa. saya mau duduk tempat saya *sambil menjeling. bile aku nampak je dia jeling kat kawan aku,, makin kiteorang plan mende yang buruk-buruk dekat dia ! bia dia rasakan !

and misi yang ke dua pulak , aku suruh dia duduk tempat aku. DIA TAKNAK! aku pon ape lagi, pakse je la. last-last dia TERPAKSE duduk sebab dah takde tempat lain. wekk PADAN MUKE  kau ! kesian kan budak cina tuu ? kesian gile gile gile VAVi ! err. lepas dia duduk kat tempat aku, ikot sedap keturunan moyang dia je jeling-jeling aku. bajet mata kau tu cantik la ? WTH baby ? mase dia jeling aku tu, aku terus hempet kan kerusi yang aku duduk tu dekat dia ! bia rasa sempit nak mati ! tak cukup mati ? masok kubo ! hahahaha. time tu, aku dengan kawan aku gelak bagai nak rak ! lOL XD . so, kawan aku teros cakap , elly, aku sempit la. sana sikit ? kejap ye. gruupp..grrupp [kerusi gerak] . HAHAH. dengan selambe aku cakap dekat budak tu, padan muke kau ! ingat kau tu cun la ? beeweek. and time tu, aku teros panggel kawan aku, eca. takl sangke, eca pon sokong aku !

and bile da habis wat eksperimen, kiteorang da rehat. time nak angkat kerusi naik atas meja, dengan selambe aku tolak *budak tu* and cakap. ehh fiera. letak kerusi kat sini . si fiera tu just gelak. yang budak tu, maen jeling-jeling pulakk da. ok. kbaii


4:31 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*