❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Ingin Gembira (:
Friday, July 22, 2011 | 0 comments


korang nak taw tak ? kalau tak nak taw, pergi la main jauh-jauh. jangan semak kat blog aku yang menarik ni . perasan ? normal sayang [ayat kakak aku]. teros terang la aku cakap. sebanarnya, aku jeles tengok kaka aku dating tiap-tiap minggu dengan bf dia. taw la bf dia tu orang dekat. but aku ? kat perak taw ! 

humm. kalau dah jauh-jauh tu. TAK BOLEH PERCAYA sangat. kat chat cakap lain, but kalau REAL ? cam SAMPAH kot. huhuh. WHATEVER la SHAH IQRAM kau nak cakap ape time aku post ni. ITS NOT YOUR BUSINESS ! kbaii ^^,

1:50 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*